Reklama

Reklama

Kriminálka Anděl

(seriál)
TV spot 8
Česko, (2008–2023), 71 h 45 min (Minutáž: 53–60 min)

Hrají:

David Švehlík, Marek Taclík, Martin Stropnický, Ladislav Frej st., Michal Novotný, Miloslav Mejzlík, Helena Dvořáková, Jan Skopeček, Igor Chmela (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

První klapkou odstartovalo v pátek 28. března v Praze natáčení původního seriálu TV Nova s názvem Kriminálka Anděl, který chce být novým typem českého kriminálního seriálu, podívanou plnou napětí s moderními obrazovými postupy, který představí Prahu jako těkavé, rychle tepoucí, moderní kosmopolitní město, jež však má i své temné stránky. Každá z epizod seriálu přinese jedno pátrání inspirované skutečnými kriminálními případy. Na oddělení fiktivní pražské Kriminálky Anděl pracuje tým celkem pěti hlavních kriminalistů, kteří pátrají po pachatelích nejzávažnějších trestných činů - loupežných přepadení, úkladných i sexuálně motivovaných vražd. Šéfuje mu nejstarší a nejzkušenější Ivan Tomeček (Martin Stropnický). Jeho kolegy jsou nováček Tomáš Benkovský (David Švehlík), praktik Oliver Hajn (Marek Taclík), dokumentarista Rudolf Uhlíř (Michal Novotný) a policejní psycholožka Jana Chládková (Helena Dvořáková). Jejich důležitým spolupracovníkem je patolog Karel Benkovský (Ladislav Frej). Celé oddělení řídí vrchní ředitel kriminálky Milan Horký (Miloslav Mejzlík). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (15)

Lidská skládačka (2010) (S02E02) 

Super díl, hlavně Pavla Tomicová dokonale ovládla tento díl a zahrála to úžasně!! Lol vyřešit 2 mrtvoly najednou to bylo vtipné... ()

Pomsta (2012) (S03E01) 

No nějak moc mrtvých na jeden díl to se musí nechat... Tak šéf je mrtev a máme tu novou šéfovou... No uvidíme co bude dál... ()

Klíč (2012) (S03E05) 

Slušný díl a zajímavý pohled do "zákulisí" samoobsluhy... Jinak ta honička a zatýkání bylo jedno z nejlepších v tomto seriálu 😃😃😃😃 No a markování zboží bylo jistě zajímavé, ale ne tak zachování policistů... ()

Klára (2012) (S03E13) 

Njn rozmazlený fracek je horší než třídní nepřítel... Jinak ta blbka by zasloužila násadou od lopaty do hlavy a né soucit.. Jinak super díl... ()

Pasťák (2012) (S03E16) 

Njn tak nějak to dopadne, když si někdo myslí, že jeho hovno nesmrdí... Jinak ten konec byl super a ať žije kukačka kterého měl za vlastního syna... Njn hogo fogo rodina, která smrdí od nepaměti... ()

Deset tisíc procent (2023) (S05E01) 

No na rozjezd asi fajn, ale čekal jsem víc... Jinak ten konec byl divný... Chtít zatknout vraha bez zásahovky je vtip... No a ta přestřelka 😅😅 Jinak slušný díl... ()

Střelec (2023) (S05E02) 

Hodně drsný a smutný díl o šikaně na Policejní škole, která skončí vraždou... Tak nějak to dopadne a probíhá, když se podporuje a včas se nezastaví... Jinak slušný díl ()

Narcis (2023) (S05E03) 

Super díl, který se opravdu povedl... Ta vražda na začátku byla drsná a ta na konci nic moc, ale tak to chodí... No doufejme, že si seriál udrží tuto kvalitu i nadále ()

Krvavé kameny (2023) (S05E04) 

Super díl a ten konec byl fajn... No jsme v Čechách, tak asi tak... Ať žije ředitel co si půjčuje obrazy z muzea za 150 milionů, ale aspoň je neprodal... 😅😅😅 ()

Známka (2023) (S05E05) 

Chtěla ušetřit za toner - - - ano vězení jsou plné idiotů co chtějí ušetřit pár korun a skončí v base 😉😉😅 Jinak slušný díl a zápletka tak akorát... Njn holt takto se vraždí a poté se zmatkuje... ()

Zámek pro panenky (2023) (S05E06) 

Sakra to bylo nějaké drsné a divoké... Nějak moc mrtvol na 1 díl České kriminálky... Jinak je fajn, že ty mrtvoly nekostičkují jak v těch USA seriálech... No tak 2 případy najednou... Jednou blbec co unášel holky, aby je měl na sex a povyražení... Nakonec je zabíjel nějakou sračkou a nechal se ještě vyfotit když si kupuje drogy 😅😅😅 Pak tu máme klasickou partičku co obchoduje s bílým masem 🤔🤔🤔 No hurá na konci byl i Happy end pro ženský... 🥰🥰🥰 ()

Poklad ze záhrobí (2023) (S05E07) 

Jaj to byl zase případ to se musí nechat... Jeden blbec najde 25 milionů v lese a myslí si, že si je jen tak nechá 😅😅😅Jinak škoda toho druhého co zařval jen tak pro nic za nic... Mimochodem ta přestřelka byla taková z Novy, tak jí raději nekomentuji... 😉Slušný díl a super konec... ()

Slídil (2023) (S05E08) 

Slušný díl se zajímavou zápletkou a rozuzlením... Njn přesně tak nějak dopadají aktivní blbky co se cpou kokainem a poté sedativy... No musí se nechat, že měla slušný žaludek na to zabít ho jehlou... To se blbka měla raději s ním vyspat a ono by to nějak dopadlo... ()

Vykradač hrobů (2023) (S05E09) 

Slušný díl se zajímavou zápletkou a dějem... Mimochodem ta holka byla pěkná kráva a psychopat to se musí nechat 😅😅😅 "zasloužil si to..." 😀😉😉 ()

Morituri te salutant (2023) (S05E16) 

Slušný díl na konec série.... No na to jací to měli být žoldáci se moc neukázali teda 😅😅😅 ()

Související novinky

SOUNDTRACK Poděbrady 2017

SOUNDTRACK Poděbrady 2017

17.05.2017

Festival SOUNDTRACK Poděbrady přináší letos již po druhé jedinečnou podívanou ve spojení moderních technologií spolu s poslechem skvělé filmové hudby. Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 24. – 27.… (více)

Reklama

Reklama