Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

argenson 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk smíří s tím, že kriminální žánr v české televizní tvorbě jde celkem do prdele, tak i tohle se dá přijmout (nakoukal jsem poctivě osm dílů). Naivní, překombinované, nevěrohodné, přestřelené. O to víc pak zamrzí zaniknuvší pokusy o solidní herecké výkony, navíc u lidí, co sami seděli a tudíž vědí, o čem je řeč (Regina Rázlová, 1. série, 4. díl). ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Z každé série jsem viděla něco a to něco bylo dosti nevyrovnané. Jednou docela slušná krimi se zajímavou zápletkou, jednou to zase bylo už příliš překombinované nebo vyumělkované (ve stylu zahraničních předobrazů, které kolikrát nefungují ani v tom zahraničí, natož přenesené do českého prostředí). Specialistům se jednou podaří mě napínat, být zvědavá, jak se řešený případ vyvrbí, z toho mě spíš jen tak ukolébají k spánku nebo i naštvou či pobaví tím, jak se snaží být smrtelně vážní při řešení něčeho, co by jim těžko kdo věřil, protože je to prostě hrozně přiblblé. Mezi Specialisty mám své oblíbence (např. Hána) i ty méně oblíbené (Štáfek, Prachař), asi i z důvodu vyššího počtu sympatických postav mě také většinou více baví novější díly, v nichž jako šéf oddělení vystupuje Martin Dejdar... Není to bomba, není to ani úplný propadák (jak by se mohlo jevit ze zdejšího hodnocení), prostě v rámci tuzemských krimi tohoto typu a když zprůměruji jednotlivé díly, takový průměr i celkově. 60 %. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jak to jen ohodnotit a nepoškodit !!!!! David Prachař je totiž herec který je oproti jiným velmi dobrý.Ale jak tomu říkám já : hrál by ale nemá co.Svazoval ho scénář a asi i ten kompars kolem něj. .A jak to tak vypadá i režie.Je to one man show.Buď má herec charizma od Boha anebo zkrátka se jinak trápíUž by si filmaři měli uvědomit že v Česku se holyvúdsky točit nedá.Mentalita je zkrátka jiná.Vymyslet únos tramvaje v přecpané Praze to fakt chce hlavu.A aby srandy nebylo málo tak se přidá ještě autobus.....Ti dva mladí kluci taky nebyli špatní ale - chce to víc akčního pohybu a ne jen chaotické švenkování kamerami.počkám si na další díl ale ten první obvykle bývá nejlepší A do hodiny děje nacpat reklamy a ještě filmové záběry Prahy zhůry tak se dá říct že jsme viděli holé nic ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to tak strašný. Na úrovni poslední série Kriminálky Anděl Páně ministra. Vizuál rozhodně lepší než včechny Primácký kriminálky do kupy. Ale žádný zajímavý zápletky ani charaktery postav. Prachař nudnej, Štáfek je trapnější než ten jeho Sparťánek a Adamczyk je ťuňťa k pomilování a vykopnutí. ()

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Natáčelo se na nádraží v Berouně a u nádraží a na bikrosové dráze v Nižboře. (a-ja)
  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)
  • Seriál je natočený podle předlohy německého seriálu SOKO Leipzig (od r. 2001). (ČSFD)

Reklama

Reklama