Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele Skuby47 k tomuto seriálu (4)

Útěk podle jízdního řádu (2017) (S01E01) odpad!

Pokud takto amatérsky a nekompetentně pracují naši policejní specialisté, zajímalo by mne, jak jsou na tom ostatní policejní složky. Být ministrem vnitra, tak televizi zažaluji za hanobení a znevažování policejní práce. Je mi líto herců. ()

Dívky (2017) (S02E02) odpad!

Na tento detektivní seriál jsem narazila v televizi náhodou, čekajíc na jiný pořad. Něco stejně stupidního by pohledal. Pokud takto pracují policejní specialisté, není se co divit, že se u nás zločinu daří. Tento skvost je dokladem neschopnosti policistů a amatérismu filmařů. Ani jako trapná parodie to nebylo ke koukání. Že se televize nestydí něco takového vysílat. ()

Linka 116 (2020) (S05E10) 

Přesto, že zápletka není až tak originální a řadu detailů nemá vyšetřovací tým pod kontrolou, je poselství příběhu vysoce aktuální. Smutná je věta Aničky Polívkové, že malí zlodějíčci jsou potrestáni, ale velcí bohatí zločinci s týmem podplacených advokátů mají zajištěnu beztrestnost. Nerozhodují zákony, ale lidé, jejich vykonavatelé. Ti bývají zbabělí a úplatní. Člověk, který nemá peníze na protřelé a nákladné právníky, se spravedlnosti nedočká za žádného režimu. Od prvních případů, které jsem hodnotila velmi kriticky se seriál zlepšil a některé zápletky, jako třeba tato, jsou velmi zdařilé. Co se týče hereckých výkonů, velmi příjemně mne překvapila Anička Polívková, která se s rolí drsňačky skvěle vypořádala. ()

V pasti (2023) (S07E21) 

Seriály, krimi nevyjímaje, postupují podle všeobecně platného receptáře. Vražda ranou do hlavy tupým předmětem, alespoň jednou porod v autě či únos policisty nebo někoho z jeho rodiny na opuštěné místo jako v tomto případě a spousta honiček. Pro Marka Lamboru je obtížné přehrát se v očích diváků z role seriálového hezounka, povalujícího se dva roky v ložnici Evy Burešové ve Slunečné, v akčního drsňáka. Musí se v této roli zabydlet a diváci si na něho časem zvyknou. Taky jsem si zvykla na Martina Dejdara, který mi tam zpočátku neseděl. Někde jsem četla, že Slunečná skončila proto, že Marek odmítl v seriálu nadále účinkovat, což považuji za záslužný počin. Slabý díl. ()

Reklama

Reklama