Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 174 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(222)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele DAPDO k tomuto seriálu (4)

Útěk podle jízdního řádu (2017) (S01E01) odpad!

Tak tohle bylo silný kafe. Komerční televize se prostě rozhodly, že musí ve sledovanosti a oblíbenosti překonat Případy 1.oddělení za každou cenu. Takže každýho půl roku můžeme sledovat nový krimi seriál, kterej bude zaručeně ten nej. Je to ovšem jedna sračka za druhou, s tím, že postupem času se line z televize snad čím dál větší smrad. Angažování Bebjaka, kterej režíroval už vzpomínaný 1.oddělení asi nebude ta zásadní věc, když chybí scénář, kterej by za něco stál. Zápletku prvního dilu nebudu radši moc komentovat, jen v komisaři Rexovi se stane víc náhod než to, že dva týpci přepadnou klenotnictví, nasednou do tramvaje, tam jeden z nich potká svýho spolužáka, se kterým se 30 let neviděl, ten je náhodou majorem u kriminálky a náhodou projíždějí kolem místa činu...Tak aspoň jsme se dozvěděli, že tramvaj umí couvat, že kapitánka Zuzana Májová umí i řídit autobus a syn kapitána Honzy Lorence má rád velkej hamburger, hranolky a colu. ()

Dobří sousedé (2017) (S02E16) odpad!

Asi po dvou měsících jsem viděl tenhle skvost TV Nova. Nezapomenutelnej zážitek. Šéf “specialistů”, sešivanej pytložvejk, kterýho hraje Prachař, si při sledování podezřelých dalekohledem z okna pokoje nezhasne světlo. Divný to nepřišlo ani jeho kolegovi, kterej mu přijde ve sledování pomoct. Vrchol trapnosti, doporučuju přejmenovat ze Specialisté na Šupáci... ()

V rouše beránčím (2019) (S03E24) odpad!

Švestka ze dvou metrů dvakrát po sobě netrefí protivníka ? Tohle bylo seriálový kriminalistický porno ! ()

Dívka v parku (2019) (S03E35) odpad!

Kristepane....asi rok jsem tenhle skvost neviděl, ale je to ještě víc k smíchu než předtím. Doufám, že tuhle sračku bude Nova natáčet ještě aspoň pět let, potom už by to v žánru komedie mohlo překonat i Pelíšky... ()

Reklama

Reklama