Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Seriál plný jemného, suchého někdy i černého humoru a přitom tak úderného a trefného v podání hlavního hrdiny, který je posedlý pravdou, ovocem a rýchlými vozy. Je nadmíru tolerantní, usměvavý někdy i naivní a přitom také bystrý, kontroverzní a skvělý pozorovatel. Je to prostě frajer a jediné co se pokazilo je pravděpodobně vysílací čas a malá reklama, protože jinak ten serál stojí za sledování. Pokud jste získali dojem, že se jedná o jakousi one man show, díky tomu, že zde vychvaluji pouze detektiva Crewse, tak se nenechte mýlit. Je tam mnoho zajimavých postav, které dotvářejí a zcelují jednotlivé příběhy v který vytvářejí vtipné, ale i neveselé chvilky. Nicméně tvůrci seriálu velmi dobře věděli na jakého herce vsadit do hlavní role a dali mu velký prostor. ()

Mchazik 

všechny recenze uživatele

Charlie Crews mě vždycky dostane těma svýma hláškama. Policajt který seděl bezdůvodně 12 let ve vězení a zkusil si tam opravdoví peklo a k tomu se ještě dokázal vrátil zpět k policii chce kuráž. A tam se vrátil i pres to ze dostal finanční odškodnění od státu, místo toho mohl ležet někde na pláži a válet šunky. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, docela mě překvapilo, že se má průměrná známka po obou sezónách udržela na čtyřech hvězdičkách, myslel jsem si, že to dopadne hůř. Zatímco mi první řada přinesla očekávaný humor a pohodovou zábavu, druhá byla zřetelně slabší, nevyrovnaná a občas mě i nudila. Ve výsledku jsem nakonec rád, že na třetí sérii už nedošlo, bál bych se, že kvalita zase poklesne. I tak mi bude detektiv Crews se svým ovocem trochu chybět, protože mě uměl rozesmát. ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Na doživotí je seriál,který mě neskutečně chytnul.Těšim se na každej díl.Neokoukaný nápady a navíc skvělej Damian Lewis,kterej pro tuhle roli sedne dokonale. Dobrý je taky dlouhodobý příběh,kdy Charlie Crews dává dohromady mapu lidí,co ho podrazlili a dostali do vězení.Tenhle seriál můžu jen a jen doporučit.Pro mě asi nejlepěí krimi seriál.Moje hodnocení je rozhodně přes 90 % ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Takže seriál nám skončil a já musím říct, že naprosto skvělý. Jak jednotlivé příběhy, tak i hlavní příběh, který naštěstí došel k parádnímu rozuzlení. Úžasný dialogy mezi postavama (což byla věc, která seriál hodně podržela), především mezi Crewsem, Reesovou a ve druhé řadě ještě s Tidwelem. Do toho nějaký to ovoce, mrtvola. No mezi nebritskými kriminálními seriály rozhodně jeden z nejlepších. Nejlepší epizody: 2x06 - Did You Feel That?, 2x21 - One ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)
  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)
  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama