Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (14)

Série 1 (2016) (S01) 

Nejsem vůbec spokojený, viděl jsem první řadu a u posledních čtyř dílů jsem se už jen těšil, až bude konec. Většinou jsem se nudil až na občasné kvalitní chvilky a na stále častější momenty, kdy jsem v ději marně pátral po logice a smyslu. Oba předchozí seriály se mi líbily mnohem víc, jediné, co se mi opravdu líbilo, bylo obsazení hlavní postavy, protože Mike Colter dokázal opravdu vypadat nezastavitelně, ale ten scénář... ()

Okamžik pravdy (2016) (S01E01) 

První epizoda mě příliš nepřesvědčila, Luke se zatím hledá a já mám dojem, že to zatím platí i pro scénář,měl jsem každopádně dost času na to, abych myslel i na jiné věci než jen na seriál. Zatím si moji plnou pozornost neudržel. ()

Zákon ulice (2016) (S01E02) 

Tak nevím, doufám, že se děj v následujících epizodách rozjede a že ubude podivných nelogičností v chování hlavního hrdiny, zatím se příliš nebavím. ()

Kdo převezme otěže? (2016) (S01E03) 

Třetí epizoda je zároveň první epizodou, ve které zmizela nudná místa. Děj je svižnější a konečně přestal stagnovat, ale když jsem viděl, jak si Luke poradil s plným barákem střelců, ještě míň chápu, proč nebyl schopen v předchozí epizodě zastavit přestřelku v holičství, kde střílel jen jeden. Je mi jasné, že to bylo v zájmu příběhu, jen si nejsem jistý, jestli jsou v zájmu příběhu díry v logice. ()

Vkroč do arény (2016) (S01E04) 

Čtvrtá epizoda si tak trochu odskočila do minulosti, ale člověk se alespoň něco dozví.Pravda, téma je už trochu profláklé, nevinný hrdina, pokud možno policista, se dostane do věznice, kde jsou na něj všichni zlí a dokonce mu zabijí kamaráda, atd., ale i tak to funguje. ()

Reputace (2016) (S01E05) 

Pátá epizoda děj zase trochu uzemnila, vrátila se stagnace vede se zbytečně mnoho řečí, což by mi nevadilo, kdyby psal scénář Tarantino, ale už mě to věčné "Hey nigga!", "You, nigga!" začíná otravovat. ()

Slaboši potřebují ochránce (2016) (S01E06) 

Šestá epizoda nepřinesla nic, co by mě potěšilo. Sice se tady mluví jako v San Andreasu, ale ta hra byla vynikající, tady se sice mluví,ale akce je slabá a hlavně přetrvávají díry v logice. ()

Manifest (2016) (S01E07) 

Hmmm, sedmá epizoda přináší už osvědčený nudný scénář, který mi vysvětlí, že je hlavní záporák vlastně chudák a skoro Mozart a nebýt špatného rodinného vlivu, mohl se možná stát i prezidentem. Zamačkávám slzu a dlouze zívám. ()

Podezřelý (2016) (S01E08) 

Pořád nejsem spokojený, každý, kdo někdy viděl film o zombíkách, přece ví, že když chcete někoho zabít, střelíte ho do hlavy. Dvakrát. Navíc maník, o kterého si zabijáci ještě před chvílí lámali kosti a basebalové pálky, dostává nakládačku jako slaměný panák. Nepochopil jsem. ()

DWYCK (2016) (S01E09) 

Devátá epizoda mě znudila od sklepa až po půdu. Tvůrcům evidentně vycházel materiál jen na dvanáct dílů, ale protože jich musí být třináct, vyrobíme díl, který o ničem nebude a mrsknem ho někam, kam se vejde. Proboha, vždyť ani ten psycholog tam nebyl na hlavní pracovní poměr! ()

Ber si to osobně (2016) (S01E10) 

Už jsem se definitivně smířil s tím, že se situace nijak nezlepší, ale koupel v kyselině?No dobře, už tak mám v profilu příliš mnoho oblíbených seriálů:D ()

Teď jsi můj (2016) (S01E11) 

Faktem je, že scénáristé mají alespoň smysl pro humor. To by jeden nevěřil, jaká je to tepenné krvácení pohoda. Stačí jen počkat, až ztratíte dostatek krve, pak už budete zase v klídku. No nic, ještě vydržet dva díly. ()

Monolog chaosu (2016) (S01E12) 

Dvanáctá epizoda vypadala zpočátku nadějně, ale pak se objevily věci, které mě tak otrávily, že jsem nedokázal zvednout hodnocení nad dvě hvězdičky. Jednou z těchto záležitostí byla promo akce Method Mana, druhou finální příchod Magneta. Kdo se objeví příště? Snoop Dogg? ()

Znáš můj styl (2016) (S01E13) 

Message received. Ano pochopil jsem, bude druhá řada, ale proč dělají poslední epizodu první řady jen jako upoutávku na řadu druhou? Asi se všichni rozhodli, že to natolik zkazili, že už to poslední díl nezachrání, tak se na nějaký pořádný závěr vykašlali. Úžasné... ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama