Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala bych, že to řeknu, ale - zlatý Štáfek, zlatý Zadražil, dokonce i zlatá Kajnarová! Na ty se ještě dalo dívat. Tahle nová skvadra je prostě nekoukatelná. Celé zle. Všichni vypadají jak z jednoho žabího vrhu, jen s malými nuancemi, šedivý žabák, unylý žabák, ukrajinský žabák a žába těsně před bodem varu. Všichni se tváří pořád stejně přiblble a přiblble deklamují přiblblé dialogy. A já jsem otrávená, protože Specialisté byli moje guilty pleasure k žehlení, no, a už nejsou. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že je to tak strašný. Na úrovni poslední série Kriminálky Anděl Páně ministra. Vizuál rozhodně lepší než včechny Primácký kriminálky do kupy. Ale žádný zajímavý zápletky ani charaktery postav. Prachař nudnej, Štáfek je trapnější než ten jeho Sparťánek a Adamczyk je ťuňťa k pomilování a vykopnutí. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kriminálka Anděl, Atentát, Policie Modrava, již několik projektů kteří byli o Pár procent úspěšnější a stanice Nova vytvoří seriál, Specialisté. Podle mně již propadák prvního dílu, s takovou taktikou se můžeme radovat že nyní je tu několik stanic kteří vědí co je kraj a co propadliště televizní zábavy. ()

Galerie (1 960)

Zajímavosti (37)

  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • Atletický stadion, na který chodí Matilda po škole běhat, patří atletickému klubu SK ZŠ Jeseniova. (Matej.Mirejo)
  • Linka 116 dříve nejezdila do Nebušic, ale k nádraží Veleslavín. (JLanovkar)

Reklama

Reklama