Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 55 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(225)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Profesionálů, ale je to typická novácká vycpávka programu za pět pade.Občas nerozeznám CSI Angel od těchto ichtylů, tak moc jsou si podobní ve všem.U nás se všechno točí buď kolem vyšetřování nebo kolem lékařů, opravdu nic jiného dnes neumí natočit.Jak kdyby jiné profese v republice nebyly. ()

Reklama

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Hele, chápu, že složenky se musí platit, ale herci i tak by měli mít nějakou sebeúctu a v jistých momentech říci režisérovi, že tohle fakt ne. Jako například, když ve 199. díle jeden specialista se casnuje s féťákem a volá kolegu na pomoc. Ten ale telefonuje a že prý teď nemůže. Mezitím féťák vezme láhev a rozbije ji o hlavu specialistovi. Jeho kolega konečně ukončí hovor a jde honit fetku, která samozřejmě zdrhne. Sorry, ale tohle je fakt moc, když takhle poruší policejní pravidlo číslo 1, že policisté chodí ve dvou? Tohle jsou specialisté leda na průser. A taky nevím, proč je Dejdar imrvére nasraný... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme podezřelého Huberta. A ještě pár dalších. A je dost možný, že vrahem je zahradník." Ono je to vlastně jedno, kdo je vrahem. O to tady totiž nejde. Tady jde o kvalitu případu, vyšetřování a odhalení. A to všechno pokulhává na obě nohy napříč měnící se sestavou vyšetřujícího týmu. A taky GIBS by si tady užil, protože tady kriminalisti páchají jeden trestnej čin za druhým, což se v zájmu vyššího dobra samozřejmě přehlíží. Většinou jsem nevěřícně kroutil hlavou, ale občas jsem se i zasmál. Zejména když se major Strouhal pokouší zlomit sprostýho podezřelýho hlasem Barta Simpsona. To bych to položil i já. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem zhlédl jeden díl a nevím věru,co na to říct. Zajímalo by mě, kolik kdo co dostal jako honorář. Doufám, že scénáristé napsali toto veledílo pro bono, čiliže zadarmo, protože jinak si nedovedu představit, že by je kdokoli platil. Druhou stránkou je režijní vedení, které neexistuje. Třetí stránkou jsou herecké výkony, které neexistují. Za mě poctivých 18%. ()

Galerie (1 960)

Zajímavosti (37)

  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • Svědci hlásili, že dvojice podezřelých nastoupila do tramvaje na Jiráskově náměstí. Tudy ale linka č. 18 nejezdí a scéna nástupu lupičů byla natáčena v ulici U Zvonařky. (Martin_L)
  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)

Reklama

Reklama