Reklama

Reklama

Odložené případy - Série 7

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 52 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Meredith Stiehm

Hrají:

Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Tracie Thoms, Jonathan LaPaglia, Terri Hoyos, Daniel Baldwin, Susanna Thompson, Keith Szarabajka, Bobby Cannavale, Johnny Messner (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (4)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je už vidět, že to nebavilo herce ani tvůrce. Po sedmé jedno a totéž je už celkem nudný. Za těch 7 let se projelo všechno možný a tady snad není ani jediný případ, který by byl nějak zajímavý nebo který jsme, obvykle v lepším, neviděli v předešlých řadách. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série se moc nepovedla. Jen málo případů bylo skutečně zajímavých – hodně se tu řešilo soukromí většiny detektivů, ale všechno to působilo až moc lacině a úsměvně. Pár dílů bylo dobrých (třeba dvojdíl se sériovým vrahem – odstřelovačem). Bohužel se nepočítalo, že hlavní hrdinka Kathryn Morris se během natáčení zamiluje do svého budoucího manžela Johnnyho Messnera a založí s ním rodinu – i z toho důvodu bylo finále a ukončení seriálu tak jak bylo…nějaké. Zřejmě se počítalo s dalšími díly, ale ty už zřejmě nikdy nebudou… ()

Galerie (101)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama