Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Záběry Prahy dobrý, ale to je asi tak všechno. Proč to pořád natáčej, když se u toho nikdo očividně nesnažil? Byla jsem schopna zhlédnout jednu epizodu a zkusila to i s několika dalšími. Ne, tohle fakt ne. Pokud Vás iritovala už Kriminálka Anděl, tak u tohohle hodíte ovladačem po televizi. 1/10 ()

zuzam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda krimi seriály, dokonce i ty české. Zpočátku mi přišlo, že seriál vyznívá trochu hloupě a nelogicky. Kladně hodnotím kameru a záběry Prahy z dronu. Po shlédnutí další série opravuji hodnocení, dialogy mezi Zadražilem a Štáfkem jsou vtipné, dokonce i zápletky jsou inteligentnější a napínavější. Konec čtvrté série a obměna všech hlavních postav mě ale zklamal, místo vtipného popichování je najednou seriál bez vtipu, suchý, herecké výkony slabé. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem zhlédl jeden díl a nevím věru,co na to říct. Zajímalo by mě, kolik kdo co dostal jako honorář. Doufám, že scénáristé napsali toto veledílo pro bono, čiliže zadarmo, protože jinak si nedovedu představit, že by je kdokoli platil. Druhou stránkou je režijní vedení, které neexistuje. Třetí stránkou jsou herecké výkony, které neexistují. Za mě poctivých 18%. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Scénář k jedné epizodě Specialistů má asi sto padesát stran. (Duoscop)
  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)
  • Seriál je natočený podle předlohy německého seriálu SOKO Leipzig (od r. 2001). (ČSFD)

Reklama

Reklama