Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento seriál skončil po druhé sérii dostal by ode mě 4 hvězdy, ale jelikož neskončil a dále vaří jen a jen z vody, musím ho poslat do obyčejného průměru. Jak jsem již psal první dvě sezóny byly opravdu povedené , vtipné a zábavné, leč tvůrci se nepoučili z chyb podobných seriálů a uměle tuto sérii natáhli až na nekoukatelnou frašku plnou táááhlých nudných dialogů. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

dobrej komediální seriál, akurát mi vadil ten pitomej novej dabing s mahdalem. pak už jsem to přestal sledovat. ale ze začátku to bylo fajn. nezapomenu na scénu, jak Tim stojí u díry do zdi (snad větrání nebo od elektrickýho vedení) a říká, že jestli je tam had, tak ať mu klidně vleze za košili. no a on mu tam vlezl. ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 52. ročník (za rok) 1994 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen + nominace (8) - 50. ročník 1992 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, 53. ročník 1995, 54. ročník 1996 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Asi žádný seriál se nedokáže vyvarovat jakémusi poklesu v kvalitě a je jen málo takových které to dokázali. Kutil Tim bohužel není jeden z těch vyjímečných , ale je to i tak jeden z nejzábavnějších seriálů jaké sem kdy měl možnost vidět. Hašteření Tima s Jill, moudrosti souseda Wilsona, nesmělost Ala Borlanda, tři pěkní frackové a "šikovné" ručičky Kutila Tima. Tenhle seriál miluju a moc se mi líbí R-R-R ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V závěrečné se Heidi těsně před posledním "Tool Timem", že je těhotná. Debbe Dunning byla tehdy skutečně těhotná. (Kulmon)
  • Některé z univerzit a vysokých škol v Michiganu poslali Timu Allenovi svetry a trička s logem školy, aby je mohl nosit během natáčení, což Tim udělal. (HellFire)
  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)

Reklama

Reklama