Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk jednou pozná Případy prvního oddělení tak mu všechny ostatní kriminálky , které si hrajou na vážné vyšetřování přijdou k smíchu. Specialisté přes celkem impozantní první díl ( únos tramvaje, akce v ulicích Prahy.. ) jsou jen další asexuální kriminálkou alá Anděl. Problém je nejen v týmu vyšetřovatelů, který není moc uvěřitelný , ale scény typu " Nebudeme volat posily, málo času " kdy tým tří borců jede ke dvoum ozbrojeným únoscům je trochu přitaženej za vlasy v české realitě. Pozitiva mám za kameru a Prachaře a Kajnarovou, kterým jsem aspoň trochu uvěřil, že jsou policajtama. ()

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ještě neviděl takhle mladé kriminalist. Navíc ksichty totálně se nehodící do koncepce krimi stejně jako v mordpartě. Štáfek jako Lavi super ale tady prostě trapas. Vše bez nápadu, bez scénáře, bez atmosféry. Nuda, děs běs. Sám sobě se divím, že jsem to dokoukal... S kriminálkama se roztrhl pytel ale jen rapl a případy 1. oddělení se opravdu povedly. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, koukat se na to dá, žádná sláva to není, úroveň a la Polda z Primy, trochu sympatičtější herci, zejména pak "Lavi" a kupodivu Kajnarová (i když u té je vzhled zásadní parametr), story průměrné (nechápu proč se to jmenuje Specialisté - na co? Na vraždy?), ale nějak se to prostě dá, lepší než americké vyšetřovací služby a kriminálky bůhvíkde a záplava stejně nevýrazných německých "děl" tohoto druhu. Vsadím se, že než německý vzor to horší nebude. Na rozdíl od toho Poldy sterilnější prostředí a hlavně ani pokus o vtip. Za dosud nejtrapnější figurku bych označil "sexbombu" zavraždivší manžela a nabalující si bleskově jednoho ze "specialistů" Strykovou, ta taky nesmí chybět nikde a přitom se jedná o herečku, která i z obrazovky odpuzuje přímo neuvěřitelně. Popravdě, v současné době následující Kriminálka Anděl má silně sestupující úroveň a s nynější prezentací Specialistů se dávají poslední díly, ale přesto jsou i ty nejhorší díly Anděla o kus výš..... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na český poměry až překvapivě solidní kriminální seriál. Samozřejmě kvalita dílů stoupá či kolísá s tím, kdo zrovna sedí na režijní stoličce, jací herci jsou v epizodních rolích a jak moc blbej nebo naivní je scénář, protože občas detektivové tápou a diváci už vědí dávno vo co de, ale to je i v jiných produkcích, natož v Čechách. Spíš mě opět zaráží těch 40% tady, jelikož kvalitou je to od Kriminálky Anděl nebo Policii Modrava a podobných sraček úplně někde jinde. Škoda, že potom Prachaře vyměnil Dejdar, to přeci jen ta mírná vyšší kvalita šla dolů a s odchodem ostatních herců, hlavně po smrti Čermáka nesledovatelné. Škoda, že sem se nestihnul přihlásit do komparzu ještě s původním obsazením. Nový obsazení znamená vlastně jiný seriál, třetí sérií se to mělo utnout.55%. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)
  • Klenotnictví, které dvojice pachatelů vyloupila, je ve skutečnosti Diamond Prague Museum na nároží Široké a Valentinské ulice na Starém městě. Tvůrci pro účely příběhu otočili projíždění jednosměrné Valentinské ulice. (Martin_L)

Reklama

Reklama