Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Recenze uživatele Vlkodlak13 k tomuto seriálu (1)

Kurýr (2012) 

Je pravdou, že bez Stathama to není úplně ono, ale i tak je to perfektní akční podívaná. Občas jsem však nad tím přemýšlel, jaký by to bylo, kdyby tam hrál Statham, naštěstí tam ale vybrali dobrého herce, který oproti jiným nezávislým pokračováním ten děj nekazí. Příběhy jsou dobré a vlastně ta první série je takový 9-ti hodinový "Kurýr 4". Teď však koukám, že se tu chystá vysílání již natočené 2. série, tak se už celkem těším na pokračování. ----- Co k tomu dodat, snad jen to, že pokud máte rádi filmy Kurýr a nevadí vám si zvyknout na jiného herce, tak tento povedený seriál vřele doporučuji. I když to tu má pouhých 43% (na který jsem to zvedl já ☺ ), tak se nenechte odradit. ()

Reklama

Reklama