Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 4
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele KM Phoenix k tomuto seriálu (2)

Probuzení (2016) (S01E01) 

Jedna hvězda za neskutečnou nálož nechtěného humoru. Ochotnické herectví (obzvlášť naprosto tragický výstup J. Chudého v roli Radka Fejka - opravdu si po natočení řekli, že už to nemohlo být lepší?) umocňovaly bizarní dialogy a podivné grimasy, jejichž důvod se mi nepodařilo rozklíčovat - bylo to ve scénáři, byl to pokyn z režie nebo herecká improvizace, která byla tak dobrá, že už se tam nechala? ()

Poslední tramp (2017) (S02E01) odpad!

Nejprve jsem tomu dílu dal pět hvězd, tak jsem se naprosto bavil zábavnou groteskou. Ale přece jenom pokud tento počin byl myšlen vážně, tak nelze hodnotit jinak, než odpadem. Dialogy psal nějaký šílenec, zápletka i pointa děje neuvěřitelně bídné, trampské prostředí prakticky nevyužité a kupa nelogičností a nepravděpodobností na každém kroku. Nicméně pro mě se jedná o jedno z nejzábavnějších dílek s Davidem Matáskem za poslední dobu. To že se jedná o zábavu, která nebyla tvůrci zamýšlena je, ale věc druhá. Ještě drobná poznámka, přestože jsem hodnotil odpadem tak jsem naprosto přesvědčen, že to stále o třídu či dvě převyšuje jiné "kriminálky" např. Místo zločinu Plzeň, apod. ()

Reklama

Reklama