Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Bohdy67 k tomuto seriálu (2)

Polda (2016) 

Ale jo.... Pokud bysme na to koukali jako na krimi byli by to slabe dve hvezdy, protoze pripady jsou nekdy fakt stupidni a to nemluvim o "nahodach" pri jejich objasnovani. V podstate jeden z mala serialu, kde je zajimavejsi dejova linka tykajicich se osobnich zivotu hlavnich hrdinu, respektive je zabavna. Tim se dostavame k tomu nejlepsimu co serial nabidne...a to je oddech a "humor"... Jasne, je jednoduchy a misty břitký, ale prostě na oddechové večerní shlídnutí naprosto ideální. David Matásek asi v nejlepší roli co sem ho kdy viděl ( sorry Kendy), s výbornám Orozovičem a poté ještě lepším Vladimírem Polívkou... Takže pokud to vezmem jako "komedii" je to klidne na pet hvezd. Ne za kvalitu, ale za "vysledek".... V podstate ojedinely serial, ktery krasne sklouby dobry humor s kriminalnimi pripady... 69% ()

Odpal (2024) (S06E02) 

Fakt jenom debil by si vozil vrazednou zbran v kufru svyho auta.... Aneb, nekdy tady opravdu o pripad vubec nejde, protoze pointa je fakt stupidni, ale presto je to skvele diky Mataskovi a Polivkovi :) No a Vyorálek s mladou šťávou neskutečně skvělej :) ()

Reklama

Reklama