Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (3)

Polda (2016) 

Jak mě první série víceméně srala, tak mě druhá bavila. Matásek má navíc dar "zrání", díky čemuž vypadá líp než před dvaceti lety. A to mě taky ba. ()

Probuzení (2016) (S01E01) 

Lepší než Mordparta, horší než Rapl. Matásek Čermákovo charisma nemá, ale zase je fakt, že od dob Kendyho ušel kus cesty a zraje jak víno. Jenže to je dost málo. První díl má kromě neskutečně trapných okamžiků (prvních ca 15 minut), nelogických situací a hrozného soundtracku i světlejší okamžiky (teď zrovna mě ale žádný nenapadá). Ba ne, pár vtipných scén proběhlo. Zatím za dvě a uvidíme, co bude dál. P.S. První odpady 9 minut po začátku vysílání jsou fakt mimo... ()

Kurz přežití (2016) (S01E02) 

Končím. Příště už by to mohlo smrdět odpadem. ()

Reklama

Reklama