Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (6)

Polda (2016) 

Obě hlavní postavy jsou si podobné povahami, přeci jen policejní tandemy bývají kontrastní. Režisérovi se daří více situační komika než scény, kde je ohrožení s dramatickou hudbou a detaily pistole. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Pobavila mě hláška kdy hrdina na otázku v restauraci "Máte rezervaci ?" odpovídá "Jsem snad indián"? Motiv veterána navracejícího se ze samoty je obehraný. ()

Ztracený syn (2016) (S01E05) 

Funguje nostalgie, vliv generačního pnutí moc ne. Detektivka je slabá, chybí rafinovanost a akce. Kauzy jsou nezajímavé .Protivná hudba. ()

Fotbal nemá logiku (2016) (S01E06) 

Díl opakován na TV Prima dnes. Alespoň zajímavá fotbalová tématika. ()

Poslední tramp (2017) (S02E01) 

Tato série je více komediální. Trampský styl , pamětnický nádech a ležérnost poskytuje příjemnou náladu seriálu. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Atraktivní prostředí salonu ocení ženy. Zábavná glosátorská jízlivost postav. 8 tisíc televizních diváků na každý díl. Dobové svědectví je zajímavé. ()

Reklama

Reklama