Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (286)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Inu na hollywoodskou seriálovou produkci vysoce nadprůměrný počin, na kterem se dá chvílema i poctivě zasmát. Části, které se odehrávali ve studiu "tool time", mě moc nebrali, více zábavy se odehrávalo v domě/zahradě Taylorových. Škoda, že od 3, 4 serie to už ztrácelo glanc a vtipy se začínali příliš opakovat. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Toto je klasika a musím povedať, že niektoré problémy muž vs. žena som zažil tiež - nuž, asi vedeli o čom hovoria :) Od polovice (5. séria) sa zmenil dabing väčšiny postáv a najtvrdšiu ranu dostal Al! Vďaka tomu je druhá polovica o pár tried nižšie. Zmeniť dabing zabehnutému seriálu je to najväčšie zlo. A ešte takto! ()

Reklama

Zl0 

všechny recenze uživatele

V dobe keď to bežalo na ORF mi tí čo to pozerávali o tom básnili. Že mrú od smiechu, že je to skvelé a zábavné. Keď som to konečne mal možnosť vidieť u nás, nestačil som sa čudovať čo za sprostosť to je. Síce sa to slovo hodí aj na viac iných seriálov, ale u tohto je to 100% výstižné. Trápne. Normálne som sa hanbil za tých hercov. Brr. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 52. ročník (za rok) 1994 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen + nominace (8) - 50. ročník 1992 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, 53. ročník 1995, 54. ročník 1996 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen ()

Galerie (259)

Zajímavosti (32)

  • Tim má pět bratrů (Rick, Steve, John, Marty a Geoff) a Jill čtyři sestry (Carrie, Robin, Tracy a Linda). (Kulmon)
  • Stephen Tobolowsky byl původní volbou do role Ala Borlanda. Nemohl se však účastnit natáčení kvůli závazkům k probíhajícímu natáčení filmu. Po natočení čtyř epizod tak byl obsazen do role Richard Karn. (HellFire)
  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)

Reklama

Reklama