Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 4
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (1)

Noční služba (2016) (S01E03) 

Vybírat hudbu pro tenhle seriál musí mít žraso. Vzhledem k tomu, že jsem se našel skoro v každé písni, která zde hrála, tak musím uznat úspěch. Taky hudba vytvořená pro seriál rozhodně nezní špatně. Herecké výkony, taky nejsou k zahození. Jako u většiny počinů od českých televizí je zde stejný slabý článek. Scénář. tenhle seriál klasicky uspokojí nejednoho průměrného českého diváku, ale pro někoho, kdo už není včerejší to už je lehce oříšek. Polda kombinuje něco z originality a zároveň něco z klasického klišé české seriálové tvorby. V každém případě to není katastrofa. A to na české poměry cením. ()

Reklama

Reklama