Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (166)

Danthare 

všechny recenze uživatele

24.1.17 dávám 35%, po dalších dílech beze změny, spíše nudnější krimi komediální záležitost. Matásek nic moc, jako Kendy v Básnících hrál lépe! //// Zatím bez hodnocení. Spíše než krimi seriál je to komediální záležitost. Obsazení dobré, situace vtipné, s policejní prací to nemá moc společného, zatím. Ale nenudil jsem se, zatím 50%, dva, tři další díly a uvidí se. ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Mám takovej pocit někde hluboko uvnitř, že bych se za to měl stydět, ale mně se to docela líbilo. Prostě jste večer doma, a nic nedávaj, tak se mrknete na další díl, co dávali o víkendu, když jste někde kalili, a nemáte problém to dokoukat. Dokonce i Kendy tady je docela v klidu. Žádný hajlování, ani koukáni se skrz obdélníček, tvořený jeho palci a ukazováčky. Epický byl ten díl, kde konečně ojel tu psycholožku. Protože ji chtěl ojet od začátku, a ona furt dělala vofrky, jako kdyby ji měla zašitou. Takže jsem zažil naprostý zadostiučinění, že ji ho tam konečně frknul. ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál,který stojí na Matáskovi, Ozrovičovi,Pavelkovi a Vlasákové. Zajímavý scénář a je to věrná kopie německého serialu. Akorát by mě zajímalo,jestli mají licence na všechny megahity(guns roses,r.williams,The Offspring,The Verve,The Hoobstank),ktere v seriálu objevili. Jinak je to díl od dílu lepší. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Za prvé musím pochválit Matáska který má rozhodně koule a charisma. Jeho policejní terapeutka Kolesárová je kočka jako hrom. Tipoval jsem že ji Matásek dostane v 5. díle, no o moc sem se nesekl. Nakonec ji ušetřil. Krimi příběhy jsou trošku laciné a jednoduché ale atmoška seriálu je víc než průměrná. Výborné jsou hudební kousky vložené do různých dílů. Čekal jsem hrůzu ale nakonec jsem mile překvapen :-))) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádnej zázrak, Matáskův tvrďák je směšnej, ale jakž takž to aspoň trochu má hlavu a patu a je to klasická průměrná česká krimi. Mimochodem, ta idea s návratem Matáska do "budoucnosti" je vlastně variace na ideu původní předlohy Světa pod hlavou. No a tady je výsledkem tohle, na Čt v opačném čase trochu nechtěný (mám takový pocit) skvost. Jenže když to porovnám s řadou jiných českých kriminálek, na které se koukám radši, než na ty současné americké, kde člověk přestává vnímat, kdo je kdo a kde se to odehrává, tak tohle se dá. Rozhodně je to o parník lepší, než třeba novácká Dáma a Král s odpuzujícím Donutilem. A nebo sračkou z ČT, se kterou nedokázal udělat nic ani sám Hřebejk - tuším Kriminálka Plzeň. A mohl bych jmenovat další. Takže celých 60% asi ne, ale nad padesát ano. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • V čase 52:26 je na autě vidět, že pod SPZ AKR 01-44 se ukrývá nová SPZ. (jiricek33)
  • Scény v hotelu se natáčely v TOP HOTELu v Praze na Chodově. (Ezis)
  • Jako exteriér Fixbanky posloužila bývalá budova spořitelny na náměstí Arnošta z Pardubic v Českém Brodě. V prvním záběru scény je možno zahlédnout kamennou zvonici u kostela sv. Gotharda. (Ezis)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno