Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 6

Recenze (163)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem s hodnocením klasický počkat až na poslední díl, ale když mě zvědavost přemluvila k rozkliknuti zdejšího "rozjezd" hvezdickovani, nedá mi to a musím seroš podpořit a bránit před momentálnímy odpaďáky!!!! Matesovi sedí role jak prdel na hrnec, soundtrack jsou dvou tisícovky, příběh povedený a scénář poslouchatelný!!! Tohle bude rozhodně to lepší z tuzemského seriálového prostředí...70 % ()

Georgex odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát po dlouhé době nějakému českému seriálu šanci a mé oči se upřely právě k tomuto na zdejší poměry netypickému seriálu. Jednak kvůli Davidu Matáskovi, ale také ze zvědavosti, jestli ve zdejších vodách může vzniknout důstojný zástupce z kategorie buddy movies. Odpověď je jednodušší než by se zdálo, nemůže, nebo alespoň ne v režii tuzemských komerčních televizí. Hloupý nápad, špatné herecké výkony, absence nejzákladnější logiky, zkrátka trapnost nadevše. Nikdy více. Moje hodnocení 10%. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kdyby David Matásek nevyměkl, mohl bejt ikonou všech nácků. Bohužel pro něj i pro nás se ale dal na herectví. A občas dostane příležitost zmrvit nějakou další postavu. Tady se mu to daří v nebývalé míře. Chlap se zajímavou vizáží, ale běda když otevře pusu. Neubližuje mu přitom pouze jeho (ne)herecká strnulost, ale i papírem šustící repliky. Vizuál a zbytek castingu dobrý, za to ty pecky. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze namet je prevzaty ze zahranici, tak ani tu originalitu nemohu kladne hodnotit... Ono, vratit se do bezneho zivota po X letech je celkem zajimave, ale maximalne v komedialnim zanru nebo nejakem psychologickem dramatu. V kriminalce to pusobi docela divne, pripady samotne jsou upozadene a celkove mi vyznivaji hodne nezajimave a ani je nejak neresim. Zoufale dialogy. Matasek jinak v klidu, celkove je to vsak uplne o nicem a za par mesicu si na tento serial nikdo nevzpomene. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to baví, mně se to líbí. Na nic si to nehraje, nic to nepředstírá. Myšlenka sice trochu ujetá, že se někdo po 20 letech probudí z kómatu, nicméně naštěstí už tohle téma je víceméně opuštěno a seriál si žije svým vlastním životem. Herci jsou úžasní a řekl bych, že je to taky hodně baví, což je rozhodně na place vidět. Žádná zásahovka, žádné majáky, žádné šílené akční scény, které stejně neumíme. A při tom vtip a sarkase. Postavy jednají tak jak od nich člověk očekává a jsou to normální lidi. Ve většině případů to má i logiku a není to nějaký vyumělkovaný případ ala Agáta Christie, jejíž vymyšlené příběhy jsem nikdy neměl rád. Kdo od toho nic nečeká tak se myslím královsky baví. A to se u kriminálního seriálu povede málokdy.... Jen víc takových příběhů ! ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • Restaurace, kde se stala seriálová vražda, sídlí v pražském Mánesu. (rakovnik)
  • V čase 52:26 je na autě vidět, že pod SPZ AKR 01-44 se ukrývá nová SPZ. (jiricek33)
  • Hospoda u Vandy, kam filmoví hrdinové chodí na pivo, se ve druhé sérii již nenatáčela v karlínské Pivnici u Fandy, neboť ta byla v rámci rekonstrukce Negrelliho viaduktu v létě 2017 zcela zbořena. (GeusX)

Reklama

Reklama