Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 5
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Ozzy2 k tomuto seriálu (8)

Polda (2016) 

Tak mám rozkoukanýho Rapla, cože proti tomuhle žumpa a Matásek je větší rapl. než ten slavej, na ČSFD vyhejpovanej Kuneš.Tady má vyšetřování alespoň nějakej řád podobnej práci kriminálky, tady všichni vypadají jako policajti, vypadá to tam jak na fízlárně a je to mnohem věrohodnější. Navíc je to mnohem vtipnější.Takže to v pohodě zkouknu celý.Narozdíl od Rapla. ()

Poslední tramp (2017) (S02E01) 

Ale jo, dalo se na to koukat.Když to srovnám s těmi všemi odpady jako Exner, Kriminálka Plzeň, nebo Modrava, tak pohoda.Tahle partička by sice nic nevyšetřila,ale jako oddechovka dobrý ()

Lovci pokladů (2017) (S02E03) 

Až na Vendulku utěšitelku dobrý.Když Eva Jeníčková promuví, mám z jejího akcentu husí kůži ()

Páté přikázání (2017) (S02E05) 

Ten seriál jde každým dílem nahoru.Tenhle díl fakt zajímavej.Napravený hříšník Martin Sitta opět výbornej ()

Manželský trojúhelník (2018) (S03E01) 

Je to super oddychovka, která si na nic nehraje.Těch stupidit jako Modrava, Rapl a podobných nesmyslů už bylo natočeno moc a jsem rád, že je tu policejní seriál, který nepředstírá, že takkhle to natuty funguje i v reálu. ()

Jed v srdci (2018) (S03E06) 

Dnešní díl mi přišel scénáristicky nejhorší, protože ti neherci kolem stabilních členů hráli jak nejhorší ochotnický soubor z Horní-Dolní a občas je to otravné.Viz. ten barman, nebo ženich.Pavelka skvělej,ale spolu s Matáskem to nefunguje tak dobře,jako když je na place Orozovič.A ten doktor..opravdu může civilista využívat v budově kriminálky (Centrotex), kde je oddělení vražd služeb policejní psycholožky? Přesto to neuvěřitelně baví, nechápu, co za tím vězí.:) ()

Odpuštění (2018) (S03E08) 

Ten seriál je prostě super.a nejvíc díky skvělému castingu.Matásek v úplně jiné roli, než jak ho diváci znají, neokoukaný a celkem neznámý Orozovič, skvělá Kolesárová až tak, že mi nevadila jindy rušivá a nesympatická slovenština.Pavelka se sice nevymanil ze skořápky Oldy Farskýho, včetně garderóby,ale i tak to sem nějak sedlo.Kdo k tomu nepřistupuje jako ke krimi,ale ke konverzačce, musel bejt nadšenej.Doufám, že čtvrtou řadou to nezabijou, protože je v podstatě vše vyřešeno a vysvětleno ()

Hon začíná (2020) (S04E01) 

Tak to je zlý. Ta chemie s Orozovičem byla skvělá, jenže klan Polívků nemá asi v chamtivosti dost, tak je další člen jejich komediantské famílie úplně všude. Bohužel i tady, kam se vůbec nehodí. Tady to bohužel nefungovalo, byl na ránu.Jinak byl ten díl skvělej-až na toho nafoukanýho suveréna. Už vidím, jak tam začínající nula řídí zásahovku:)) ()

Reklama

Reklama