Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Pilot dokáže silně zaujmout - Jak by taky ne, když mísí puzzle koncept s motivy z Bournea i Útoku z vězení.. - a tak jsem nesmírně zvědav, jak se to celé vyvine, a snad tak Mrtvý bod nebude až příliš symbolický název, aby v něm samotná série nakonec neuvízla, stejně jako Blacklist, jehož v důsledku Blindspot tolik asociuje.. Nicméně krásná Jaimie Alexander jako živá kérka se zatím jeví jako skvostný castingový tah.. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi 2 a 4 hvězdičkami. Ještě před tím, než jsem dal pouhé dvě, smazal jsem z harddisku zbylé díly první série, které jsme ještě neviděl. Proč? Protože mě začalo štvát, jak si ze mě scenáristé dělají srandu. Důkazy, které "prostě vyskočí" v ději; logické chyby, které by normálnímu agentovi FBI asi neprošly a k tomu hodně divně nastavená postava agenta Wellera. Jo, zápletka je zajímavá a pořád si říkám, copak se asi tak z toho všeho nakonec vyklube. Ale abych tomu obětoval svůj čas, to teda ne. Díky, stačilo. Druhou šanci už nedostanete. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako som bol schopny vydrzat az po 7mi diel. Avsak, o to viac k veci viem napisat. Atraktivny napad s tetovanymi hadankami na sexi-telicku hlavnej predstavitelky bol zaujimavy. Menej vsak iritujuce "herectvo" zucastnenych. Ci uz sa jedna o agenta Wellera, FBI specialistky a sem-tam sa "vyfarbila" aj samotna neznama. Podpriemer typu CSI a podobnych, masovo tocenych somariniek. Lutujem cas venovany tym par dielom a ostatnych vystriham pred tym istym. Ak si vas neziskal pilot a prvy, druhy diel, kaslite na to, kvalita klesa. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok mi tak nejak dával nádej na tajomnú krimi, ale postupom času sme sa dovliekli snáď až k ekológii. Prvé dve série v podstate uzavreli hlavný dej a nasledovala séria s bratom i tá bola tak nejak akceptovateľná, ale potom to bezduché trápenie bolo ukončené tak nejak zhurta a dúfam, že už nebude pokračovať. Inak podľa jednotlivých dielov je CIA taká teroristická organizácia pôsobiaca po celom svete. A aj rôzne nezhody medzi FBI a CIA v tomto seriáli sú na pováženie. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Na začátku epizody naráží Tasha (Audrey Esparza) na hru „Dungeons and Dragons“ s tím, že Patterson (Ashley Johnson) je elfka. Ta odpoví, že není elfka, ale gnóm klerik (v českém dabingu je chybný překlad „trpaslík“). Ashley Johnson opravdu hraje postavu gnómské kleričky Pike v seriálu Critical Role (od r. 2015) a tutéž postavu dabuje v seriálu Legenda jménem Vox Machina (od r. 2022), který z této kampaně přímo vychází. (hcborring)
  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)

Reklama

Reklama