Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (166)

Sexton odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu opravdu dát šanci.. ale tento seriál je opravdu velice jednoduchej, úplně neuveřitelné, jak po 20 letech v komatu, během jednoho dne se stihne vyřešit téměř vše, včetně bydlení... to ale není to nejhorší.. Po shlédnutí prvního dílu vzniká hned několik otázek na zamyšlení... SPOILEROVÉ OTÁZKY : 1) "Proč pan Sýkora před 15 lety nepožadoval udělat test DNA rukavic, které nebyly jeho a nakonec ho usvědčily.2)"Proč k té vraždě vlastně došlo?" ( pan Sýkora si odseděl 15 let za vraždu, kterou nespáchal. Tak proč ho původní vrazi zavraždili?) :-) Skutečně tento jednoduchý seriál nemá smysl sledovat.. ()

Georgex odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát po dlouhé době nějakému českému seriálu šanci a mé oči se upřely právě k tomuto na zdejší poměry netypickému seriálu. Jednak kvůli Davidu Matáskovi, ale také ze zvědavosti, jestli ve zdejších vodách může vzniknout důstojný zástupce z kategorie buddy movies. Odpověď je jednodušší než by se zdálo, nemůže, nebo alespoň ne v režii tuzemských komerčních televizí. Hloupý nápad, špatné herecké výkony, absence nejzákladnější logiky, zkrátka trapnost nadevše. Nikdy více. Moje hodnocení 10%. ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Konce se nedožiju. E05/E08. S krimi seriály se roztrhl pytel, ale ne každý může být dobrý. Nejdůležitější: ještě, že byl v kómatu jen posledních 20 let, být to od četnictva, tak by chtěl šavličku a koňa; každý průměrně inteligentní divák snad pochopí, že prostě revolver, jako služební zbraň, je v České republice nesmysl; a tak jde pokračovat dál, jedna pitomina za druhou. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická podprůměrná telenovela. 1) Jak to u podobných pořadů bývá, je to řadu od řady horší a horší. Začalo to někde na třech hvězdičkách, nyní ve čtvrté řadě je to někde mezi jednou a dvěma, jak kdy._____ 2) Výměna 32letého Igora Ozoroviče za 31letého Vladimíra Polívku v roli Břízova parťáka věci nepomohla. Unylý, i když hezký slušivě oháknutý Ozorovič je nahrazen stejně tak unylým Polívkou v nepadnoucích džínách. Takže ani po této stránce žádná změna k lepšímu. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Za prvé musím pochválit Matáska který má rozhodně koule a charisma. Jeho policejní terapeutka Kolesárová je kočka jako hrom. Tipoval jsem že ji Matásek dostane v 5. díle, no o moc sem se nesekl. Nakonec ji ušetřil. Krimi příběhy jsou trošku laciné a jednoduché ale atmoška seriálu je víc než průměrná. Výborné jsou hudební kousky vložené do různých dílů. Čekal jsem hrůzu ale nakonec jsem mile překvapen :-))) ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • V čase 52:26 je na autě vidět, že pod SPZ AKR 01-44 se ukrývá nová SPZ. (jiricek33)
  • Restaurace, kde se stala seriálová vražda, sídlí v pražském Mánesu. (rakovnik)
  • Záběry z Floridy byly ve skutečnosti natáčeny v Barceloně. (rakovnik)

Reklama

Reklama