Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (166)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická podprůměrná telenovela. 1) Jak to u podobných pořadů bývá, je to řadu od řady horší a horší. Začalo to někde na třech hvězdičkách, nyní ve čtvrté řadě je to někde mezi jednou a dvěma, jak kdy._____ 2) Výměna 32letého Igora Ozoroviče za 31letého Vladimíra Polívku v roli Břízova parťáka věci nepomohla. Unylý, i když hezký slušivě oháknutý Ozorovič je nahrazen stejně tak unylým Polívkou v nepadnoucích džínách. Takže ani po této stránce žádná změna k lepšímu. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud chcete poldu sledovat kvůli kvůli krimi stránce, budete asi zklamáni. Případy jsou tuctové a většinou Vás v nich nic nepřekvapí. Největší síla seriálu spočívá v hlavních protagonistech, kteří jsou dobře napsáni a ještě lépe zahráni. Casting se zde opravdu povedl a ten retro styl do dnešní moderní doby seriálu neskutečně sluší. Po technické stránce také není co vytknout - kouká se na to dobře, lokality jsou pestré a stejně tak i lokalita případů, jejichž kvalita už není tou nejsilnější stránkou jak jsem psal na začátku. Seriál měl po celou dobu vysílání vysokou sledovanost, tak uvidíme, zda to 6. série byla opravdu tou poslední. Osobně si myslím že spíše ne. ()

Reklama

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože takovou blbost,aby člověk pohledal.Matásek musí být hodně zoufalý,když roli v takové hovadině vzal.Po dvaceti létech v komatu by měl ten zoufalec tak atrofované svalstvo,že by se musel zgruntu znovu všechno učit i chodit,mimo to,že by si zřejmě nepamatoval ani jak se jmenuje,natož svou minulost.Že tak hloupé sci-fi předloží divákovi tv Prima a bude naivně doufat v ohromující úspěch,to bych nečekal.Režisér tohohle braku musí být naprosto slabomyslný a scénáristé na tom budou s inteligencí hůř,než zmrzlá makrela.Ještě,že to dávali dohromady tři.Jeden by snad takovou koninu snad ani zvládnout nemohl. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tu sci-fi o chlápkovi, co po dvaceti letech v komatu do týdne skáče jako kamzík, beru jako nejmenší úlet. Že umění napsat dobrý dialog, nebo ostrou hlášku, je pro tvůrce sprosté slovo, už ale nikdo neoddiskutuje. Ty jakože cool formální hrátky s kamerou a střihem, které mají hudební playlist, co byl na Spotify ve výprodeji, prostě jenom dokazují, jak to tady neumíme, protože snad vlastně ani nechceme. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem právě viděl první minuty. Začalo to jeho probuzením z x-letého komatu během prvních 15 vteřin (okoukáno asi z Těžko ho zabít se Seagalem), následovali Offspring, Robbie Williams, Coldplay, zánovní revolver, cigaretka a hláška "Home, sweet Home", ale mám tušení, že nic z toho nezakryje tu šílenou snahu působit světově při absenci jakékoli kvality. Ještěže se to aspoň jmenuje jen Polda, ne Drsnej polda z přístavní ulice... ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • Letecké záběry na seriálové sídlo policie zachycují palác Crystal v Praze na Vinohradech, v sousedství Olšanských hřbitovů. (rakovnik)

Reklama

Reklama