Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jde o moralitku, nesjíždí do hlubin ubohosti jako Krok za krokem, ale zachovává si nadhled i ve chvílích ponaučení. Tim Allen je jako Kutil Tim naprosto bezchybný, jeho rodina sice poměrně nudná, nejde však o karikatury jako v Ženatém se závazky. Dvě významné vedlejší postavičky jsou tak dokonale dotažené a vyšperkované, že na sebe strhávají minimálně stejnou pozornost, jako samotný Kutil Tim – samozřejmě myslím skrytého souseda Wilsona a zesměšňovaného, ale schopného parťáka Ala Borlanda. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na zpracování scenérií pro nenáročné domácí kutili. Ovšem s tím problémem, že v domácnosti kde se seriál často také odehrával nebylo příliž toho k pokoukání. Nejlepší byl tajemný soused, který uměl vždy skvěle pozadit. Nebo skvělě oblečené a nafintěné hostesky přinášející Timovi potřebné komponenty k jeho show. Jeho filmová žena vl. jménem Patricia mi přišlamoc nevkusná a protivná. Takže proto žemám kutili rád a vážim si jich tak dávám za 4. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z komediálních seriálů mé sladké nedospělosti, měla jsem ho ráda - zvláště postavu "neviditelného" souseda a Ala Borlanda. Ovšem postupem času se mi tenhle sitcom docela zprotivil - Tim Allen a jeho ksichty mi byly stále méně sympatické, jednotlivé epizody stále častěji nudily... a vždycky jsem nesnášela tu přiblblou znělku. 60% z nostalgie. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)
  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)
  • V Německu byl seriál vysílán pod názvem Hör mal, wer da hämmert, v překladu "poslouchej, kdo se zlepší". Název tak odkazuje na komedii Kdopak to mluví (1989). (chleba24)

Reklama

Reklama