Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Společně s Přáteli to nejlepší se sitcomové scény. Kařdý díl má v sobě zábavu, ponaučení od Wilsona, řešení problémů, v manželství i v práci, a někdy dokonce seriál poukazuje, kdy není vtipné používat fórky! No hlavně že to na nejlepší seriál nemá vliv!!! PS: Mé hodnocení platí do páté série, kdy seriál na mluvil Zdeněk Mahdal - blé ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ano, tohle jsem kdysi také párkrát viděl a velmi si z toho nepamatuj = nestálo to za moc. Herecké obsazení a humor - u sitkomu dvě základní věci, které tady bohužel nefungovaly. Přesto, nejde o úplné dno, v televizi šly ještě mnohem horší věci, které mě lezly na nervy. Tohle mě jen nebavilo a vysloužilo si to tak lehký podprůměr. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu k Alovi "Flanelovému Ďáblu" Borlandovi stěrkotvorný antikutil Tim Taylor, jehož doma stírá jeho zlatá manželka (nebo spíš světice, když se vezme v úvahu její trpělivost...pamatujete třeba jak Tim ztratil snubní prsten?:)) Jill a jehož hlubokými moudry podporuje anonymní soused Wilson, je klasik televizní zábavy. A ve dvojkombinaci s Dinosaury to byly úžasné podvečery kdysi dávno v začátcích jedné nejmenované komerční televize. PS: Mahdale, ty žes někdy dělal dabingového režiséra???!!! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)
  • V závěrečné se Heidi těsně před posledním "Tool Timem", že je těhotná. Debbe Dunning byla tehdy skutečně těhotná. (Kulmon)
  • Nářadí Binford, jež sponzoruje Timovu Chvilku pro kutily, nese své jméno po kamarádovi jednoho z produkčních seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama