Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (286)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další kdysi milovaná věc,která mě sice po letech nevytáčí jako Krok za Krokem,ovšem co se týče zábavy je v hutném průměru.Co řada to vetšina absolutně nevtipných dílů,u kterých sem nedokázal vykouzlit ani úsměv,natož smích a zbytek sem se celkem řechtal.Další hvězda mého dětství která bohužel časem přestala zářit,ale jen problikává :-( ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Reklama

Zl0 

všechny recenze uživatele

V dobe keď to bežalo na ORF mi tí čo to pozerávali o tom básnili. Že mrú od smiechu, že je to skvelé a zábavné. Keď som to konečne mal možnosť vidieť u nás, nestačil som sa čudovať čo za sprostosť to je. Síce sa to slovo hodí aj na viac iných seriálov, ale u tohto je to 100% výstižné. Trápne. Normálne som sa hanbil za tých hercov. Brr. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o jeden z klasických rodinných seriálů...když už nic jiného, tak mu je nutno ku cti přiznat, jak vedle Kroku za krokem rozesmíval řadu českých domovů...Bezvadný komik Tim Allen doplňován příjemně vymyšlenými charaktery vedlejších postav, které jsou zahrány víc než mile...Rád jsem podléhal kouzlu tohoto zábavného díla... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

Galerie (259)

Zajímavosti (32)

  • Převážná většina nářadí Binford, kterou Tim představí ve své show, je z modelové řady 6100. (HellFire)
  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)
  • Nářadí Binford, jež sponzoruje Timovu Chvilku pro kutily, nese své jméno po kamarádovi jednoho z produkčních seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama