Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (353)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Z dlouhodobého hlediska v podstatě jediná použitelná varianta ke Krausovi. Šíp na to jde jinak, staví se do takové pozice hloupého dědy, a jeho rozhovory určitě nejsou tak rejpavé, a pro hosty jsou tak víc příjemné. Myslím si, že obecně však nabízí kvalitní zábavu, pochopitelně ovlivněnou jako vždy i výběrem hostů, ale Šíp jako moderátor je léty prověřená kvalita, která nezklame. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Pořad, na který koukám pravidelně a který mě vždycky pobaví. Rozhodně jedna z nejlepších českých talk show. Karel Šíp se v tomto pořadu jednoznačně našel. Oproti Show Jana Krause se mi u Všechnopárty nestává, že bych se čas od času nudila. U Všechnopárty ne! Navíc i Šíp mi někdy bývá sympatičtější než Kraus. Líbí se mi, jaké pokládá otázky, zve si dobré hosti a u nich se mi líbí, že se v jeho show cítí očividně příjemně a uvolněně (narozdíl od Show Jana Krause) a tím pádem mě i nějak víc dokáží pobavit. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Teď v pátek jsem to viděl po delší době a utvrdil jsem se v tom, že Karel Šíp není úplný lůzr a jakési to uvádění mu pořád jde. Co ovšem neodpustím, je to jeho neustálé divení se běžním odpovědím svých hostů (Anó?, Tolik?, Opravdu?). Jak u dementů...a někdy taky ty debilní otázky směřující k ničemu. Kvalita dílů se velice moc odvíjí od hostů. Někdy mám pocit, že se Karel snaží přiblížit Krausovi, ale co si bude, že :-). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp umí. Z protagonisty socialistických estrád, přes polistopadovou Šarádu se vypracoval na velmi dobrého baviče s inteligentním humorem, který je schopen mluvit s každým hostem svižně a přitom vtipně. A právě ve své Všchnopárty to dokázal. Přestože na ČT nelze čekat jiné než otřesné kulisy a vůbec celou scénu, on nechal všechnu pozornost diváka soustředit na sebe a své hosty a uspěl. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní zábavy je v současnosti velmi málo. Estrády s písničkami, scénkami, tanečními a kouzelnickými výstupy nahradily besedy s tak zvanými celebritami všech profesí – talk-show. Tato s Karlem Šípem patří k těm lepším. Trpí však taky častým neduhem těchto pořadů a to přerušováním hosta moderátorem v situaci, kdy něco divácky zajímavého vypráví. Možná je to střihem, možná omezeným časem pořadu. Taky mi vadí, když se moderátor snaží zastínit hosta a být vtipnější než on. Karel Šíp je v tomto směru jako průvodce pořadem v současnosti nejsolidnější. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Pořad byl natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník bavil diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (konvax)

Reklama

Reklama