Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Idahou k tomuto seriálu (1)

Mrtvý bod (2015) 

Po třech dílech: Jde to dolů. Nesmysli se kupí, stylovost a trošku i atmosféra se vytrácí. První díl přinesl sice trochu pilotního klišé, ale také určitý příslib. Bohužel druhý díl hraje moc na city a vlastně si ho už ani nepamatuji. Třetí jsem dokoukal teď a je to takové nemastné, neslané. Sullivan Stapleton nedostává prostor v akčních scénách, což za jedno působí prostě debilně, za druhé je to zbytečné, jelikož má množství zkušeností ze Strike Back. Celkově tenhle seriál míří do zapomnění. Vtipné je, že Sullivanův bývalí parťák - Phillip Winchester má teď také vlastní seriál, jenže u něj vypadal pilot na průser, ale teď jde seriál nahoru a to především díky akci. Což je přesný opak Blindspotu. Pokud nepůjde kvalita dílů nahoru, tak se s Blindspot rozloučím ()

Reklama

Reklama