Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Pepinec k tomuto seriálu (3)

Mrtvý bod (2015) 

Těžko budu hodnotit jednotlivé díly; zaprvé potřebuju v životě dělat i jiné věci než psát komentáře, no a zadruhé to podle mě stejně nemá význam. První tři série si nemají co závidět ani vyčítat, tam to všechno jelo jako po másle. Akce, zvraty, nápady, herecká chemie - táhlo mě to tak, že jsem měl jeden velký mrtvý bod na zadku od gauče. ()

Série 4 (2018) (S04) 

Mrtvý bod doplatil na to, že neuměl včas skončit. Ono jak tohle asi tak mohlo dopadnout jinak? Jasně, že se dá obehrát i písnička o kriminálním seriálu... Zatímco akce ubylo, keců přibylo a jsou to pořád ty stejné kecy dokola. "Petersonová něco má / Útok na New York je dneska / Vy dva jdete tam a my dva sem / Posrals to, ale teď máš šanci to napravit!" Takhle psát příběhy umím taky. Dvacet jedna dílů v křeči o ničem, a pak přijde jedna z nejlepších epizod všech řad dohromady... Nerozumím tomu, ale co nadělám - budu muset koukat dál. ()

The Gang Gets Gone (2019) (S04E22) 

Tohle bych doporučil na video rozbor trenérům naší fotbalový i hokejový repre, aby viděli, jak z h*vna udělat výsledek. Celá čtvrtá série se doslova plácá v Mrtvým bodu, nápad s akcí jsou někde hodně daleko na dovolený, a pak najednou prásk - snad nejlepší epizoda za všechny roky. Píšu to proto, protože po dílu 21 jsem si byl jistej, že pátá série se odehraje beze mě. Jó, kdyby... ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno