Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (347)

cvutak 

všechny recenze uživatele

Trošku jiné kafe než původní seriál. Hodně lidí se bálo režie od Renče, ale podle mě se toho zhostil skvěle. Pravdou je, že nějaké díly jsou slabší. Hodně má nový seriál společného s původním, jako milostné vztahy, hromadné neštěstí ap. Akorát herci nám zestárli. Jediný co bych trošku vytknul je rozdělování obrazu a další obdobné hrátky. 7/10 ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Z původní lehkonohé víly se stala stará bába, která si kecla na svoji tlustou zadnici. Trapná pididramátka, která se primárně točí kolem sexu, nebo alespoň toho, kdo s kým, kdy a proč. Esence toho nejhoršího, co se potácí kolem bludného kamene všech telenovel, si reklamní režisér (kdeže jsou ty doby, kdy točil filmy?) Renč spletl do tlustého biče a mával tímto kostrbatým lejnem, až se divák bojí, kdy se stárnoucí herecké hvězdy obnaží a jmou se kopulovat před kamerou. Bartákova hudba za něco stojí jen v těch okamžicích, kdy ji ukradl bratrům Ormům. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to po prvním díle žádná tragedie, ona první série taky nebyla žádné veledílo, jen prostě ve své době čněla... Za díl 6 bych Renčovi odebral diplom...ODPAD...Nejhorší je že vlastně nadnesly osobní vztahy nad práci záchranářů a pokud jejich vulgarizace odpovídá skutečnosti tak potěš nás Pánbůh...(13) ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, opět jeden total propadák. Souhlasím s KIT.HL, radek99, ceskyhonza a mnohými dalšími. Vyhozené investice ČT. Dva díly a dál se nedívám. Poplatné dnešní akčně škvárové době. Myslím, že Filip Renč tohle neměl brát.. A Ivan Hubač by se měl vrátit ke své původní tvorbě typu May Day (TV film), Černí andělé (TV seriál), atd. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Renčovi a npvé Sanitce se toho dá spousta vytknout. Díly přecpané dějem, místy až trapné herecké výkony a vypjaté scény episodních rolí ve stresu jsou jak přes kopírák a strašně přitažené za vlasy. Točit ale Renč umí. Takže akční scény jsou na naše poměry na dost vysoké úrovni a chemie mezi všema hlavníma postavam je také znát. Škoda že se toho muselo tolik ukázat a tolik stát, protože být v seriálu víc kecání (které je parádní - Budař a nevěra, skoro cokoliv s Vašutem, Zedníček, politikaření atd), bylo by to ještě důstojnější pokračování legendy. ()

Galerie (394)

Zajímavosti (34)

  • Natáčení probíhalo i přímo v sídle MF DNES, které tak dostalo dočasně háv bulvárního deníku "Terč". [Zdroj: MF DNES] (hippyman)
  • Některé scény byly snímány i na mobilní telefon s vysokým rozlišením, aby akce dostala bezprostřednější, téměř dokumentární ráz. [Zdroj: MF DNES] (hippyman)
  • První díl Sanitky 2 sledovalo skoro půldruhého milionu diváků. (hippyman)

Reklama

Reklama