Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 5
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Warle k tomuto seriálu (3)

Prvních 100 (2014) 

The 100 co se týká kvality zraje jako dobrý francouzský víno, u kterého nesmíte dál na první dojem. Po celkem nudném pilotu, ve kterém se rovná stovka (nebo stovka + Bellamy, chceme-li) po skoro 100 letech vrací z ISS zpět na Zem. První série je víceméně taková seznamovací, ve kterém se v podstatě jen poznáváme s přeživšími a těmi, kdo zemi momentálně ovládá. První série je tak za 70%. Každopádně od druhé série nabírá seriál na obrovských otáčkách a z obyčejných 70% se stává minimálně 90%. The 100 není žádný med a umírá se tady skoro tak rychle jako v GoT. Také si nehorázně hraje s charakterem všech postav. V jednom díle je z dobráka hajzl, v dalším je z hajzla dobrák. Až si člověk skoro nemůže pořádně oblíbit jednu jedinou postavu. Jo a v neposlední řadě je hlavní protagonistka sexy a bisexuálka. What a combo. Uvidíme jak na tom bude třetí série, zatím to vypadá tak na průměr mezi první a třetí. ()

Die All, Die Merrily (2017) (S04E10) 

Na díl jako tenhle jsem čekal celou sérii. Sláva. Škoda, že to přišlo až relativně pozdě. ()

Praimfaya (2017) (S04E13) 

No ten konec bude asi ještě dlouho dost diskutabilní, ale dejme tomu no. Snad se z toho teď nestane ještě víc natahovaná kaše, než už momentálně je. Tohle mohlo výborně sloužit jako rozlučková epizoda. Jestli to je škoda nebo ne se uvidí až za rok. ()

Reklama

Reklama