Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 3
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Recenze uživatele ZeroCZ1233 k tomuto seriálu (1)

Série 3 (2019) (S03) 

Přátelé, to je vše. Poslední série Jessicy Jones, poslední série celé této dlouhé a skvělé Marvel/Netflix kooperace. A jak to celé dopadlo? Skvělé. První, co je nutné podotknout je skutečnost, že tato série je ta nejtemnější ze všech třech dostupných. Ani ne tak atmosférou, ale dějem, který se ubírá do míst, které bych nečekal a cením tvůrce za ty koule, které zde rozhodně hodily bez skrupulí na stůl. Také tato série je hodně osobní, ale tentokrát více vůči charakteru Trish, kde má tento aspekt vliv i na samotnou Jessicu (což se opačně v takové míře v minulých sériích nestalo). Hlavní zaporák na mě působil také dobře, konečně se po řadě "nadlidí" dostáváme k "prostému" vrahovi, jehož motivy jsou možná trošku klišé, ale to je vyváženo vysokým charismatem a výkonem jeho představitele. Další nové postavy jsou povětšině mdlé až na postavu Erica, většího sympaťáka jsem v televizi či na plátně dlouho neviděl a jeho lehká proměna z feel-good nálady do něčeho vážnějšího je neskutečně přirozená, takže znovu tleskám představiteli. Jediná vada je možná počet epizod, který mě osobně sednul, protože scénář měl co nabídnout hlavně v ještě větším rozšiřování charakterů, ale pro ne tak shovívavé konzumenty to mohl být problém. Rozjezd byl rozhodně slabší, ale postupem času to nabralo rychlost, nápady, odvahu, již zmíněnou neočekávatelnou temnost, twisty a všechny části, které by dobré drama mělo mít. Samotný konec byl vkusným posledním kouskem skládačky, která tu s námi byla dobré 4 roky. Zpočátku to vypadalo na 7/10, po celém zhlédnutí to je na jistých 8/10. Bude mi Jessica chybět? Dříve bych si myslel, že ne, ale teď musím říct, že sakra bude. Tak snad příště u série čtvrté na Disney+. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama