Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 2
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Recenze uživatele tron k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

70%. Jessica Jones je dobrá postava a s Lukeom Cageom má dobrú chémiu a pristane im to. Hlavný záporák, tam je to troška kontroverzné - nie je zlý, ale nie je ani príliš dobrý. A vzhľadom na jeho "schopnosti" niektoré zvraty nedávajú priveľkú logiku. Finále je slabé, ulice New Yorku sú podozrivo vyľudnené a - zrejme vzhľadom na slabší rozpočet - len veľmi nečasto sa staneme svedkami Jessiciných schopností... čo je možno aj svojím spôsobom dobre, lebo to jej "skákanie" ehm pôsobí mierne čudne. Marvelu sa každopádne podarilo vytvoriť ďalší vydarený, skvelý seriál, ktorý je prepojený s Daredevilom (sestrička Claire). Oceňujem tiež, že je to (atmosféricky a inak) niečo úplne iné, než DD. Druhú sériu som však zabalil po druhej časti, neskutočná nuda. ()

AKA Začít na začátku (2018) (S02E01) 

Jaj bože bože, toto bude dlhá jazda. Už prvé série Jessicy, Defender alebo Lukea Cagea neboli moc dobré, ale prvé epizódy sa podarilo nasadiť latku dosť vysoko. Druhá séria Jessici na to hádže bobek už od rekordnej prvej časti, ktorá je strašne nudná, nezáživná a plno nezaujímavých postáv stvára ešte viac nezaujímavých a mdlých vecí. A do toho mega-trápny "Flash". Vôbec neviem, či sa mi chce pozrieť si aj zvyšok série. Kým filmové marvelovky sú čoraz lepšie a lepšie, o seriálových platí presný opak. Bohužiaľ. ()

AKA Nešťastná náhoda (2018) (S02E02) 

Končím. Ešte 11 dielov? Zabudnite. Nepochopiteľne veľa dielov a pritom (alebo skôr PRÁVE PRETO) sa tu toho deje strašne málo. Jediným plusom je Krysten Ritter, ale ani ona mi nestojí za to, aby som dal druhej sérii šancu. Majte sa dobre a nech sa vám darí. Uvidíme sa pri lepších seriáloch. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama