Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (123)

Chůva k pohledání - The Tart with Heart (1996) (epizoda) (S04E01)

  • Ve scéně, kdy se Sylvia (Renée Taylor) baví s řezníkem, tak jí řezník předává balíček masa a pozoruje odhalený Sylviin dekolt a říká: „Přihodil jsem ti plíce, no vidím, že nosím tak trochu dříví do lesa.“ Jedná se o chybu českého překladu. V originále řezník říká: „I put an extra breast in. Not that you need any help in that department.“ Volně přeloženo: „Přhodil jsem prsa navíc. Ne že by tady byly potřeba.“ (korinek)

Chůva k pohledání - The Tart with Heart (1996) (epizoda) (S04E01)

  • Ve scéně, kdy přijde na návštěvu slepec Jack, tak ho Fran (Fran Drescher) s jeho psem pozve dál a hned na to zavře dveře. Za moment však jsou dveře otevřené, Fran znovu řekne Jackovi, ať jde dál a znovu za ním zavře dveře. (korinek)

Chůva k pohledání - Val's Boyfriend (1996) (epizoda) (S03E18)

  • Ve scéně, kdy jsou Niles (Daniel Davis) a pan Sheffield v kuchyni, jde Niles do lednice a ptá se přicházející Fran (Fran Drescher), kam zmizela pizza. Poté se kamera zaměří na Fran a pana Sheffielda, Fran si sedá ke stolu, Niles je u lednice a již není v záběru. Na moment je záběr na pana Sheffielda. V dalším záběru je kamera zaměřená jen na Fran sedící u stolu a za jejími zády vidíme Nilese, jak něco krájí. Ovšem v předchozím záběru nebylo vidět, že by Niles prošel za zády pana Sheffielda a odešel od lednice. (korinek)

Chůva k pohledání - Your Feets Too Big (1996) (epizoda) (S03E20)

  • Při první scéně říká Franina matka Sylvia (Renée Taylor), že podstoupí plastickou operaci a nechá si udělat nové předloktí. Poté však ukazuje na povislou kůži na paži. Jedná se o špatný překlad originálu, kde Sylvie říká: „I'm having my arms done,“ volně přeloženo ve smyslu, že podstoupí plastickou operaci paží. (korinek)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama