Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 175 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(223)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kriminálka Anděl, Atentát, Policie Modrava, již několik projektů kteří byli o Pár procent úspěšnější a stanice Nova vytvoří seriál, Specialisté. Podle mně již propadák prvního dílu, s takovou taktikou se můžeme radovat že nyní je tu několik stanic kteří vědí co je kraj a co propadliště televizní zábavy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Tuzemská snaha podobat se zámořským kolegům je tak zoufalá, až je vlastně vtipná a člověk s nadsázkou může tvrdit, že ten nechtěný komediální rys je vlastně mnohem zdařilejší než původní záměr....tlupa vtipálků se svéráznými vyšetřovacími metodami, do akce vedená pevnou rukou velitelovou ( nejdřív imbecilní Prachař, v další sérii hovado Dejdar), člověk nevychází z údivu, na co se u nás seženou prachy......... ()

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ještě neviděl takhle mladé kriminalist. Navíc ksichty totálně se nehodící do koncepce krimi stejně jako v mordpartě. Štáfek jako Lavi super ale tady prostě trapas. Vše bez nápadu, bez scénáře, bez atmosféry. Nuda, děs běs. Sám sobě se divím, že jsem to dokoukal... S kriminálkama se roztrhl pytel ale jen rapl a případy 1. oddělení se opravdu povedly. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Z každé série jsem viděla něco a to něco bylo dosti nevyrovnané. Jednou docela slušná krimi se zajímavou zápletkou, jednou to zase bylo už příliš překombinované nebo vyumělkované (ve stylu zahraničních předobrazů, které kolikrát nefungují ani v tom zahraničí, natož přenesené do českého prostředí). Specialistům se jednou podaří mě napínat, být zvědavá, jak se řešený případ vyvrbí, z toho mě spíš jen tak ukolébají k spánku nebo i naštvou či pobaví tím, jak se snaží být smrtelně vážní při řešení něčeho, co by jim těžko kdo věřil, protože je to prostě hrozně přiblblé. Mezi Specialisty mám své oblíbence (např. Hána) i ty méně oblíbené (Štáfek, Prachař), asi i z důvodu vyššího počtu sympatických postav mě také většinou více baví novější díly, v nichž jako šéf oddělení vystupuje Martin Dejdar... Není to bomba, není to ani úplný propadák (jak by se mohlo jevit ze zdejšího hodnocení), prostě v rámci tuzemských krimi tohoto typu a když zprůměruji jednotlivé díly, takový průměr i celkově. 60 %. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • V prvej polovici časti sa Eva Leimbergerová zapozerá na parkovisko a cez vysielačku poprosí kolegu, aby prelustroval „kombík“ s číslom 6AO 1762. Auto Škoda Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavilo aj vo filme Bába z ledu (2017) kde ho Zuzana Kronérova používa ako súkromné auto. Fabia Combi s číslom 6AO 1762 sa objavila aj v seriáli První oddělení (2014–2016). Policajti ho používali ako služobné auto. (crescenzio)
  • V čase 28:14, když mluví major Strouhal (Martin Dejdar) s podporučíkem Vízkem (Petr Pěknic), jde vidět, že za sebou Petr zavírá branku. V dalším záběru ale stojí před ní a zavírá jí znovu. (Duoscop)
  • Pro vnitřní i vnější interirér byla použita škola reprezentující v seriálu Život na Zámku (od r. 1995) gymnázium. (Moiki)

Reklama

Reklama