Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 9
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Daertelon k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2014) (S01) 

Začal jsem sledovat tenhle seriál, protože mi ho jedna duše doporučila. Je to - zajímavé. Prostředí, ať už vesmírné, nebo pozemské, je až na drobné výjimky zvládnuto velice dobře. Už samotné zpracování estetiky vás vtáhne do děje. Potom ale divák celkem bolestivě narazí do mizerného scénáře a chatrného hereckého umění. Banda puberťáků osidlujicí Zemi - to je přesné. Pubertální role, pubertální herci, pubertální výkony. Pubertální scénář. Obrovský potenciál se tu utápí ve škaredé nedovařenosti, a je to škoda, protože kdyby se to uchopilo dobře, mohl to být perfektní seriál. Takhle je jen dobrý. Tak hurá do další série. ()

Série 2 (2014) (S02) 

Výrazné zlepšení oproti první sérii. Scénáře se začínají podobat scénářů, nechybí napětí, akce a herci se konečně (díky božstvům) chovají jako herci. Jejich výkony se jim dají věřit. Hudba místy kýčovitá, ale co naděláme. Charaktery se rozvíjejí a začínáme s nimi soucítit, i když jejich jednání je místy nemístné. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Mimořádný vzestup oproti prvním dvěma sériím! Napětí se dá krájet, příběh plyne dokonalou rychlostí a herci už si začínají dávat záležet. Jste neustále napjatí, co se dozvíte dál, i když je vám jasné, že v tomhle seriálu nikoho důležitého nezabijí. Tedy, vlastně... pardon těm, kteří měli rádi Lincolna. Hups, spojler. Takže - až na místy dost kýčovité hudební podkresy, které se jednu dobu snaží naznačovat Game of Thrones a druhou dobu jedou Pána prstenů, se mi to líbí. Estetické vsazení, svět a smysl, všechno je to skvělé! A nápady, jako například ten s Beccou a jejím náboženstvím... nemám slov. Jen tak dál, už se těším na další sérii. ()

Reklama

Reklama