Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Neronius k tomuto seriálu (2)

Prvních 100 (2014) 

Na tenhle seroš jsem narazil čistě náhodou když jsem jen tak brouzdal po ČSFD, projel jsem si komentáře a viděl jsem komenty v tom smyslu, že to je spíše pro Teen kategorii. Kurva no a co... Hned jak jsem viděl 1. serii, tak jsem ihned zašel na torrent "koupit" si další sérii, pač větší závislost jsem měl už jen u Lost a GoT, Už jen herecká sestava mě hodně zaujala a překvapila i celkový děj a napínavost každého dílu... Je ale pravda že 1. serie byla taková chudší, že šlo vidět, že do ní nebylo tolik peněz vraženo, ale to se dá pochopit.. A teď jsem rád, že se serial tolik uchytil a bylo dáno více investice do 2. serie, šlo to hodně vidět o další přidané postavy a lokace např. Mount Weather a proto je 2. serie moje nejoblíbenější :3 hlavně poslední díl, kde byla taková menší zmrdovina, ale to tu nebudu spoilovat :) prostě serialu chybí jen nahota... :D jinak to má vše potřebné.. trocha krve, trocha násilí, trocha zmrdoviny a hodně libových postav které si oblíbíte a pak brečíte, že zrovna tuhle postavu nechali zemřít a vy si jen říkáte, že je to tak trochu jako GoT v tom zabíjení dobrých postav ale co už... teď už se jen těšit na 4. serii... ()

Praimfaya (2017) (S04E13) 

Těch wtf momentu v tomhle díle bylo hodně hlavně u konce, ale co si budeme celkově celá serie byla libová a jak se to blížilo ke konci tak jen napětí jak hajzl a sice tu vidím samé hejty hlavně na poslední díl a ten konec a jo bylo to wtf ale kurevsky se mi to líbilo a těším se na novou serii takže za mě plnej počet celé serii. ()

Reklama

Reklama