Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele orkadimenza k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2014) (S01) 

Na "Stovku" se musí nahlížet vyloženě jako na 1) seriál pro teenagery, 2) seriál, který si pustíte doma večer po šichtě/škole. Odprostit se od spousty scénáristicky nedotažených míst byl základ pro úspěšné dokoukání 1. série (který jsem naštěstí odhalil hned po první epizodě), z čehož plyne, že jsem i při hodnocení jednotlivých epizod byl mírnější než u standardního sci-fi filmu, kde se nesrovnalosti objevují na každém rohu. Většinou jsem tedy dával čistě na subjektivní pocit, ačkoliv byla epizoda sebedebilnější, naopak velmi častým prvkem byl smích při těch nejvypjatějších scénách, jelikož reakce a proslovy některých postav v určitých momentech byly vskutku k popukání. Jinak jsem úvodní sérii zhltnul celkem rychle, za což vděčím hlavně pohlížením na příběh jako takový a ne na debiloviny okolo. Nejspíš to bude tím, že jsem čerstvě "vypuštěný" teenager, takže se vžitím do rolí postav nebyl takový problém. A i přesto, že "zakončení" série nebylo úplně podle mého gusta, plánuji zkouknout přinejmenším i druhou sérii. A to je při jejích 16 epizodách proti všem mým zvyklostem! 75% ()

Reapercussions (2014) (S02E03) 

Když se na plátně neobjevil Jaha s jeho impossible misí, bylo to hned mnohem koukatelnější! Škoda, že ukázky na další díly ukazují, že "he'll be back". Jinak Bellamyho s Octavií mám čím dál víc raději. Jediná vada na kráse této epizody je jen cesta Abby z ukřižování na kancléřku. Doufám, že to využije k odstranění té blonďaté mrchy. ()

Wanheda: Part 1 (2016) (S03E01) 

Jen kvůli Shawnově pětiminutovce v závěru epizody. Zřejmě bych se bez ní obešel. ()

Reklama

Reklama