Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Milan25 k tomuto seriálu (6)

Pilot (2014) (S01E01) 

To mě neoslovilo. Puberťácké kvílení v podání třicátníků mi až tak nevadilo, ale ten scénář je tak strašně dramatický, že tomu prostě nejde věřit. A poté, co je týpek probodnut oštěpem, hodit hlášku "we are not alone" mi vyčarovalo úsměv na jinak znuděné tváři. Možná tomu dám šanci, nebylo potřeba zapojit mozek, a těch 40 minut docela uteklo. ()

Série 2 (2014) (S02) 

Proti první sérii značné zlepšení, i když je to pořád víc dramatičtější než by muselo a scénář je místy děravý jak ementál. O dva tři díly bych jim to zkrátil, aby to chytlo větší tempo, ale i tak to docela uteklo. Mount Weather jako nepřítel solidní, a dostali co jim patřilo. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Asi zatím nejlepší série, i když ve stylu "Nevíme coby, tak to vyhrotíme do plných." Převrat seriálu z přežívačky v džungli do boje proti umělé inteligenci jsem nečekal. Jsem zvědavý, co bude následovat. ()

Série 4 (2017) (S04) 

Co díl, to zrada. Ke konci série už jsem byl na straně Azgedy, protože mě to štvalo a doufal jsem v konec. Závěr série docela napínavý, ale ten konec s časovým skokem a "příletem" byl trapný. ()

Série 5 (2018) (S05) 

Hvězda navíc jen díky těm posledním pěti "a la Interstellar" minutám. ()

Série 6 (2019) (S06) 

Ať už to proboha skončí. Tři poslední série to nedává smysl, a autoři ten bizár ženou výš a výš. Cesta na jinou planetu na konci páté řady dávala naději na snad normální příběh, ale ono ne. Resurrection, false gods, nevysvětlená anomálie... bojím se, co přijde příště. Možná by se měl název seriálu pak už změnit z The 100 na The 7, nebo kolik jich vlastně zůstalo. Alespoň, že Abby už je taky v pánu, té jsem přál smrt už minimálně 20 epizod. ()

Reklama

Reklama