Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele Evanlyn k tomuto seriálu (2)

Nevermind (2019) (S06E07) 

Popravdě... Tohle byla ZATÍM ta nejlepší epizoda 6 série...opravdu se to povedlo...jsem ráda, že na chvilku přizvali staré mrtvé známé. Nicméně mohli provést i někoho dalšího třeba Roana (byl jediný kdo viděl co Clarke pro všechny dělá a věřil v ní a myslím, že on by mohl být ten kdo by ji dokázal povzbudit) nebo Jaspera (ten by zase mohl být negativní) (hlavně NE lexu- to by bylo fakt PRŮHLEDNÝ) Každopádně se to povedlo, doufejme, že kvalita bude pokračovat v téhle míře. ()

The Blood of Sanctum (2019) (S06E13) 

Celá série se mi celkem líbila. Ale trošku se mi nelíbí že si toho do 7 série nesou trošku hodně. Celá ta věc s anomálií a zmizení Octavie se mi opravdu nelíbí. Samozřejmě že ta poslední série o něčem taky musí bejt ale nemyslím že to míří dobrým směrem. Další věcí je že jsem byla ráda že se konečně zbavíme velitelek a Lexy atd. Ale evidentně to ještě neskončilo. Myslím že po tolika sériich je čas se na to vykašlat. ()

Reklama

Reklama