Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Recenze uživatele TheSpearCZ k tomuto seriálu (4)

Prvních 100 (2014) 

Po prvních dvou dílech se mi seriál tak znechutil, že další díl jsem si pustil až přibližně o půl roku později a v ten moment se všechno rázem změnilo. Jeden z nejlepších postapokalyptických seriálů, který se aktuálně vysílá. Všechny tři série odlišné, všechny tři výborné. (až tedy na ten začátek první série). Seriál spíše určený pro náctileté. 1. série - 80%, 2. série - 95%, 3. série - 85% Čtvrtá série se mi líbila daleko více než série předchozí a asi až na dva díly byla každá epizoda velice napínavá, kde ani zvraty nechyběly a byla to celkově super podívaná a příjemné překvapení. Poslední časový skok na konci série mě překvapil, ale chápu, že potřebovali naladit na další sérii, což se jim sakra povedlo! 4. série - 95% Tuhle část píšu hned po posledním díle páté série a musím říct.... ty vole to byl takovej náklad jako jsem už dlouho neviděl... tomuhle seriálu se musí nechat to, že má každou poslední epizodu těžce emocionálně propracovanou (ano potoky slz tekly) a s výborným naladěním na další sérii. Každopádně musím hodnotit celou sérii a ta se držela převážně v nadprůměru a já si nemůžu na nic stěžovat... opět se těším jako malé děcko v pořádí již na šestou sérii. 5. série - 95% ()

Série 3 (2016) (S03) 

Po prvních dvou dílech se mi seriál tak znechutil, že další díl jsem si pustil až přibližně o půl roku později a v ten moment se všechno rázem změnilo. Jeden z nejlepších postapokalyptických seriálů, který se aktuálně vysílá. Všechny tři série odlišné, všechny tři výborné. (až tedy na ten začátek první série). Seriál spíše určený pro náctileté. 1. série - 80%, 2. série - 95%, 3. série - 85% ()

Série 4 (2017) (S04) 

Čtvrtá série se mi líbila daleko více než série předchozí a asi až na dva díly byla každá epizoda velice napínavá, kde ani zvraty nechyběly a byla to celkově super podívaná a příjemné překvapení. Poslední časový skok na konci série mě překvapil, ale chápu, že potřebovali naladit na další sérii, což se jim sakra povedlo! 4. série - 95% ()

Série 5 (2018) (S05) 

Tuhle část píšu hned po posledním díle páté série a musím říct.... ty vole to byl takovej náklad v posledním díle jako jsem už dlouho neviděl... tomuhle seriálu se musí nechat to, že má každou poslední epizodu těžce emocionálně propracovanou (ano potoky slz tekly) a s výborným naladěním na další sérii. Každopádně musím hodnotit celou sérii a ta se držela převážně v nadprůměru a já si nemůžu na nic stěžovat... opět se těším jako malé děcko v pořádí již na šestou sérii. 5. série - 95% ()

Reklama

Reklama