Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 2
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Recenze uživatele 3 AM Code k tomuto seriálu (2)

Jessica Jones (2015) 

Varovani: tohle nema se svetem nabliskanych superhrdinu spolecneho temer nic. Jessica Jones je v podstate cela (vsech 13 dilu) "origin story". Jeden z nejdepresivnejsich a nejbrutalnejsich serialu roku. Studie lidskeho zoufalstvi a selhani, ale i vule zatnout zuby a jit dal i kdyz uz jste uplne na dne. Jedine co musim vytknout je prilisna delka, objektivne bych to videl tak na 9-10 dilu, natahovani do objednanych 13 dilu je znat. Na druhou stranu poslani "origin story" je naplneno kompletne, na konci serialu budete o Jessice, jeji sile i slabostech vedet vsechno. IMO zatim nejprokreslenejsi postava ze vsech Marvelovek. PS: obsazeni je perfektni a Kilgrave David Tennanta nechava jako hrozba v prachu i technicky mnohem nebezpecnejsi padouchy. Holt PG-13 marvelovske filmy vam nikdy nepredhodi takovou porci zmaru jak si to dovoli Netflix. ()

Série 2 (2018) (S02) 

JJ si porad jde vlatni cestou. Tahle komiksova postava neni klasicky Superhero&Friends, ale studie bandy vice ci mene poskozenejch idividui (vcetne hlavni "hrdinky"), propletajici se skrze svoje zpackany zivoty a jeste zkurvenejsi situace, at uz si za ne muzou sami nebo ne. Pokud jste se tedy po prvni "origin" serii tesili, jak si v druhe Jessica navlekne spandex a bude se kockovat s komixovymi zloduchy, tak smolik. Tohle je v mnoha ohledech v uplne jinem vesmiru nez Daredevil / Ironfist a vlastne je to tak dobre - kdo stoji o dalsi "klasicky" superhero serial, kdyz jich sou mraky? Co se kvality samotne druhe sezony tyce, je to taky podobne jako u prvni. Dobre vykreslene postavy vcetne tech vedjelsich, a znova na muj vkuz prilis natahovane - stejne jako prvni sezona. Bejt to tak o 3 dily kratsi, nic by se nestalo a mel bych z toho lepsi zazitek. V zavislosti na tom, jako moc cynicky se zrovna cejtite je to tak na 3-4 hvezdy. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama