Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Recenze uživatele silentname k tomuto seriálu (2)

Jessica Jones (2015) 

Vynikajúci seriál, kde sa skutočne teším na pokračovanie. A je tu dokonca aj jedno skutočne dobré cameo v posledných pár epizódach, kde sa to prepojí aj s predošlým Marvel seriálom Daredevil. A funguje to. Výborný výber hercov, skvelá atmosféra, miestami skutočne temné ale nikdy nie natoľko, aby to pôsobilo divne. Kilgrave je skvelý antagonista, Jessica skvelá protagonistka a rovnako mám rád aj Trish. Dúfam, že v druhej sérii sa dozvieme o postavách viac a som zvedavý, proti komu budeme bojovať tentokrát. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Posledná séria seriálu "Jessica Jones" je súčasne koniec Marvel seriálov na Netflixe. Uvidíme čo nám prinesie Disney+, no myslím si, že je škoda, že sa rozhodli tieto seriály ukončiť. Pretože si myslím, že sme sa postupne cez všetky tieto seriály k niečomu začínali dostávať. A kým druhá séria Jessicy Jones nebola úplne ideálna a mala pár pomalých miest, tentokrát sme sa konečne opäť vrátili do zaujímavých epizód. Máme nového silného zloducha, no súčasne tu máme aj silnú story medzi dvoma sestrami. A na začiatku je to super, postupne to však naberie úplne prekvapivé obrátky a zo série sa stane skutočne poriadny klenot. Myslím si, že v prvej sérii sme mali stále najlepšieho zloducha, no Sallinger dokázal z naších hrdiniek dostať skutočne maximum. A podarilo sa mu objaviť stránky, ktoré by najradšej asi ani nemali. A všetko je to viditeľné v posledných dvoch epizódach, ktoré sú skutočne silné. Som zvedavý, kde nabudúce uvidíme Krysten Ritter. Myslím si, že je veľmi talentovaná a prial by som si, aby dostala niečo ďalšie, čo by ju dokázalo poriadne zvýrazniť ako herečku. Plus je super, že tu má malé cameo aj Luke Cage. Séria je skutočne silná, má skvelé momentky a som rád, že Netflix s týmito postavami vydržal až doteraz. A mrzí ma, že sme sa s nimi teraz už nadobro rozlúčili. Pravdepodobne. Uvidíme, čo sa bude diať, no myslím si, že vďaka Netflixu je len jeden skutočný Matthew Murdock, jediná skutočná Jessica Jones a rovnako aj Luke Cage, Punisher a Iron Fist. A ďakujem im za tieto zážitky. Hodnotenie: A- ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama