Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Jessica Jones (2015) 

Jessica mě uchvátila skvělou jedničkou. Je neortodoxní, komiksy neznám, takže jsem si tu noir atmosféru celkem užíval. Kilgrave je skvělý záporák a byl jsem z toho prostě vyloženě nadšený. O to větší pád mě pak ale čekal. Jakoby měli tvůrci připravený scénář pro první sérii, kterou pak měli spojit s Defendery, ale s dalšími se nepočítalo. Dvojka byl neuvěřitelný pád na dno, který se táhnul celou sérii. A ve trojce jsme v tom pokračovali. Postavy se motají v kruhu, příběh, normálně odvyprávěný na 5 dílech, se táhne na 13 dílů a vy epizodu za epizodou padáte do letargie. Je to obrovská škoda, protože Krysten Ritter je fajn, Rachael Taylor nádherná a Eka Darville sympaťák. Jen prostě měli jen takových 20 dílů zajímavýho scénáře. Zbytek je na přeskočení. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Jednotlivý Ochránci se zatím představují skvěle. První Jessica je na chlup stejná jako Daredevil. Má sice slabšího záporáka, ale i ten umí svou schopností udělat pěknou paseku. Jednička má parádní atmosféru, občas až překvapující krvavé scény a 13 dílů je tak akorát na to, abych se nenudil. Uvidíme co dál. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Upřímně nechápu, jak po téhle řadě mohla Jessica nafasovat i trojku. Tohle obrovský sešup dolů. Vlastně tu chybí záporák, atmosféra je sice osobitější, ale prakticky bez příběhu a v drtivý většině série postavy jen přešlapují na místě. Děj je nezajímavý a velmi pomalu někam postupuje. Bída.. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Nad trojkou jsem už definitivně zlomil hůl a nedivím se, že Netflix všechny Defendery postupně ukončil. Jessica není výjimka. Trojka je možná o chlup lepší dvojka, ale na skvělou jedničku se to nechytá. Příběh tu je na 3, 4 epizody a zbytek těch dílů je šílená vata, která mě čím dál víc vytáčela. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama