Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento seriál skončil po druhé sérii dostal by ode mě 4 hvězdy, ale jelikož neskončil a dále vaří jen a jen z vody, musím ho poslat do obyčejného průměru. Jak jsem již psal první dvě sezóny byly opravdu povedené , vtipné a zábavné, leč tvůrci se nepoučili z chyb podobných seriálů a uměle tuto sérii natáhli až na nekoukatelnou frašku plnou táááhlých nudných dialogů. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další kdysi milovaná věc,která mě sice po letech nevytáčí jako Krok za Krokem,ovšem co se týče zábavy je v hutném průměru.Co řada to vetšina absolutně nevtipných dílů,u kterých sem nedokázal vykouzlit ani úsměv,natož smích a zbytek sem se celkem řechtal.Další hvězda mého dětství která bohužel časem přestala zářit,ale jen problikává :-( ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad dokonalého rodinného sitcomu v ktorom sledujeme príhody rodičov pri výchove ich nezbedných detíi. Nie je tu jediná postava, ktorá by ma nebavila. Ťahúňom je Tim Allen ako hlava rodiny a absolútne neschopný kutil napriek tomu, že má show o kutilstve. V show mu je perfektným nahrávačom bradatý Al s jeho suchou hláškou: Myslím, že ne Time. S problémami v manželstve Timovi zakaždým poradí sused Wilson, ktorého tvár nikdy neuvidíme a vynaliezavé spôsoby ako ju pred kamerou schovať sa stali vtipným trademarkom seriálu. Timova žena Jill je taký ten ideálny typ manželky. A ich traja synovia vystrájajú množstvo vtipných huncútstiev. Najviac ma bavil ten prostredný Randy. Škoda, že v poslednej sérii už neúčinkoval. Vďaka tomu bola táto séria slabšia. To je jediný kaz na tomto inak dokonalom seriály. Neskutočne sa vydaril aj CZ dabing zo zlatej éry dabingu. Bohužiaľ ale len prvých štyroch sérií v ktorých Tima daboval Postránecký. Dabing zvyšných sérií, ktoré dodabovali až po dlhých rokoch s Mahdalom sa nedali počúvať. Našťastie solídnou útechou je SK dabing Jojky, ktorý je kvalitou niekde medzi. Dobre obsadili Tima alebo Ala a najstaršieho syna, ale dabéri mladších detí a hlavne Jill mi až tak nesadli. 10/10. ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

A zase v televizi. A zase neodolám. A zatímco Krok za krokem už přestává bavit, Kutil u mě s postupem času zraje jako víno. Nebo spíš motorový olej. Hou hou hou. Seriál zdánlivě pro muže a o mužích, který si z nich na druhou stranu dělá prostřednictvím Jill a chlapů samých nehoráznou srandu. Mě seriál přijde jako velmi vtipná sonda do manželského života, kde se bez kompromisů nikdo neobejde. Ano, taky jsou tu rádoby mravoučné poučky (vševědoucí soused Willson bez anfasu), ale vždy mají hloubku a jsou, pokud může svobodný člověk jako já (nebo Al) soudit, velmi pravdivé. "Proč nemáš ráda myši? - Jsou malé, chlupaté, špinavé a živí se odpadky! - To jsou naše děti taky a miluješ je." "Manželství je jako tenhle lakovaný nárazník. Každý vidí jak se leskne zvenčí, ale nevidí pod povrchem všechnu tu práci. Rozdíl je v tom, že v manželství máme tchýni - tu se většinou snažíme dostat před nárazník." P.S. Neplatí pro poslední série a nový dabing. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tim Allen zažil kdysi dávno velmi veselou příhodu. Byl jako idiot. No vážně. Postával na ulici a dýloval kokain. Asi vrozený smysl pro humor, ale tento mladík šel jednoho krásného odpoledne nabídnout "koks" hlídkujícímu strážníkovi. No, nekecám, odseděl si za to dva roky, debil. Čert to sral, každý jsme nějaký. Ale pak ten samý Tim natočil veleúspěšný seriál, který masíroval bránici diváka po několik let a ještě si za to Timmy Allen Dick odnesl mnoho cen. Tady vidíte, že je všechno možné, že i blbej feťáček může vaše dítka vychovávat skrzeva televizi a ještě tím udělat díru do světa. Když jsem sám jako dítko na to čučel, tak se mi to ale líbilo. Co dodat, že? Sranda tam prostě byla. Bravo, Time. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)
  • Manželka Richarda Carna, Tudi Roche se pětkrát objevila jako Jillina sestra Carrie. (Kulmon)
  • Do role Jill byla původně obsazena Frances Fisher, ale při zkušebním natáčení pilotního dílu na ni publikum reagovalo negativně. Herečka proto byla přeobsazena Patricií Richardson čtyři dny před začátkem natáčení. (HellFire)

Reklama

Reklama