Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak 2 a 1/2*. Vetsina foru je vesmes slaboduchych a clovek se poradne nezasmeje, obcas jsou ale vytecne. Ale cely serial dokaze pobavit pokud pristoupite na jeho hru - tedy silne prehnane postavy. Pokud tento koncept prijmete, prictete si navic jednu hvezdicku. Cesky dabing Chuve k pohledani pridava vic nez by se zdalo a kdyz nic jineho, tak na Fran Descher se aspon opravdu dobre diva, proste stabajzna :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Uječená Fran Fine, její nenažraná matka Sylvie a sklerotická babička Yetta. Dále pak Niles se svým suchým humorem a jeho oběť C.C. Tento spolek si fakt nechám líbit a rád se na něj vždy kouknu. I když má tento sitcom občas malé výkyvy, tak mě i přesto vážně baví. Cenu za nejlepšího komika vyhrává (doslova) nesmrtelná Yetta. Sranda opravdu zaručena! ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl kdysi, byly to čisté 4*. Teď je to takových 70%. První díly jsou velice povedené, vtípky, grimasy a hlas Fran neohraný. Nicméně s přibývajícími díly už se vtipy dost opakují, grimasy Fran už z poloviny nudí a její hlas leze na nervy. Co drží svou kvalitu konstantně celou dobu je sluha Nails. Velká škoda, že nemá více prostoru, protože jeho hlášky a mimika jsou naprosto dokonalé. Výborně se také povedla postava babičky Yetty, to je taky pěkný "případ". Celkově tedy seriál dost povedený, ale na rozdíl třeba od Přátel se vtipy časem ohrají a není to už tak zábavné. Prostě těch 70%. Howgh! ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

"Nablblost" hlavní postavy je pouhým "zdáním" a to jak známo klame. Po prvních třech shlédnutých dílech jsem chůvě Fran naprosto propadla. Je to milé vtipné geniální. Miluju chůvu Fajn, pana Šefílda, Najlse, slečnu Bebkok, Freninu pekelnou matku, otce Mortyho (většinou je z něj vidět pouze paruka nebo záda), babičku Jetu, prostě všechny příšerné hrdiny tohoto geniálního seriálu. ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál prostě žeru! Slečna Fine zkrátka nemá chybu, nemluvě o dalších postavách jako například o Franině matce či přidrzlém sluhovi. Pokaždé, když na Chůvu k pohledání narazím v televizi, nemusím se bát, že bych nevěděla o co jde kvůli promeškaným dílům. Výborně se pobavím a všechno ostatní hodím za hlavu. I když se mnou někteří mí přátelé nesouhlasí, myslím si, že se tomuhle seriálu dokáže pořádně zasmát jen ženská část publika. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Mortyho, otce Fran (Fran Drescher), který se objevil poprvé v 17. epizodě poslední série, ztvárnil zpěvák a herec Steve Lawrence. Ten se již předtím v seriálu objevil, a to v 16. díle druhé série, kde hrál sám sebe, zpěváka v Las Vegas. (Patw)
  • Ve scéně, kdy přijde na návštěvu slepec Jack, tak ho Fran (Fran Drescher) s jeho psem pozve dál a hned na to zavře dveře. Za moment však jsou dveře otevřené, Fran znovu řekne Jackovi, ať jde dál a znovu za ním zavře dveře. (korinek)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama