Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevýrazný sitcom, ktorý ťahá z biedy len predstaviteľka hlavnej úlohy Fran Drescher. Táto krásna židovská komička si tu zahrala postavu, ktorá jej sadla ako uliata. Škoda, že to isté nemôžem tvrdiť o ďalších hercoch, ktorí boli do seriálu obsadení. Možno ešte tak Daniel Davis, v roli Shieffieldovho komorníka, by ako tak obstál, ale tí ostní sú naozaj pohroma. ** ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem nááhodou zapla televizi, kde zrovna začal hrát tenhle seriál. Ani trochu jsem netušila, oč jde, ale z nudy jsem se začala dívat - stačila chvilinka a seriál byl můj:)) Od onoho osudného dne jsem se na seriál dívala pravidelně. Fran mi úplně přirostla k srdci, a nejen ona, i ostatní byli skvělí. Našly se chvíle, kdy se mi daný humor nelíbil, ale každý má svůj názor na věc a tenhle seriál je třeba brát s trochou nadsázky. Později jsem zjistila, jaká je Fran Dresher v reálném životě, a mám ji ráda z mnoha důvodů, a především proto, že to není člověk, který by myslel jen na sebe, ale pomáhá lidem (boj s rakovinou). ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Kouzelný a zábavný sitcom. Nejzábavnější postavou je kouzelný sluha Niles, jehož sarkastický suchý humor má větší zásluhu na čtyřech hvězdičkách než samotná titulní postava chůvy Fran, čímž ovšem nechci říci, že by postava v podání Fran Drescher byla propadákem. Pokud najdu čas, vždy se na tento seriál s chutí podívám. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom jsem viděl už tolikrát, díky častému opakování v televizi. A nikdy jsem neviděl všechny díly. Připouštím, že ne všechny vtípky padnou na úrodnou půdu, ale každé nové módní kreace Fran a její matka, která vždy tvrdí, jak hubne a potom je záběr, jak se cpe, tak to mě vždy dostane! Myslím, že je to slušný americký sitcom! ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Když se studio rozhodlo ukončit natáčení seriálu, několik epizod zpřístupnilo na internetu. (HappySmile)
  • Na konci epizody sledujeme nepovedené scény. (SONY_)
  • Sitcom se natáčel v letech 1993 až 1999. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama