Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Diskuze

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Super díl, ale nečekal jsem, že Clarke zastřelí Bellamyho :D To byl hodně dobrý zvrat, ale je ho škoda, tu postavu jsem měl rád, stejně jako Octavii... No holt, někdo umřít musel a tu to vybili opravdu hodně.

na příspěvěk reagoval wee_n, tomas.malo

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

Pro mě jakožto pro citlivou duši dost emocionální díl. :D Ze Sinclaira jsem byla nadšená, Jaspera jsem obrečela, ačkoliv spíš z toho důvodu, že mi bylo líto Montyho. :D 

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

Bye bye, Jasper, I won't miss you :D Nechcem byť hnusná, ale som rada, že otrčil kopytá. Tá scéna by ma aj odrovnala a možno by som si aj poplakala, keby mi Jasper nebol taký protivný, lebo napísaná bola fakt dobre. Sinclaira som rada videla, ale naozaj som si myslela, že Raven uvidí Finna. A Jaha - vyzerá to tak, že to budúci týždeň zasa poserie. Protivný babrák z tretej série je späť... a to som ho začínala mať zasa celkom rada. Clarke - chcípni konečne.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

A další pitomost je co tvůrci udělaly s Bellamym.první dvě řady jednoznačně jedna z nejhlavnějších postav ale ted nic moc sice občas na scéně je ale žádnej zázrak akce nic xD

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

První dobrá epizoda ve čtvré sérii.Ale bud Roana nebo Iliana tam měly nechat zase se opakuje to co v předchozích sérii že ty zajímavé postavy nechají po 1-2 řadách odkrouhnout a nudné postavy tam budou deset sérii.Pro mě hlavně kvůli tomu strácí ten seriál na kvalitě né kvůli tomu že už tam není tolik akce jako v prvních dvouch sériích.

Bych napsal scénáristovy dopis demente proč vždycky po pár dílech necháš oddělat výmečné postavy typu

Wells,Finn,Pike,Lincoln,Lexa,Roan,Ilian a nudy tam budou do konce seriálu?

Kdybi alespon ten blbec nechal lidi si k postavám vytvořit ještě větší oblibu jako je to třeba v Živí Mrtví né on je vždycky oddělá po 3-10 dílech že si řikám proč je vůbec najmuly xD

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Dnešní díl super! Ale těch postav je docela škoda.  A ten konec.... to bylo tak čekané, že jsem to až nečekal :D

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

SPOILER

Roana jsem nečekala :/ Celkem mě to vzalo. Clarke by zasloužila kopanec a celkem se bojim dalšího dílu. :/ 

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

"Čekám tam ale nějaký další zvrat, podle ukázky má bojovat minimálně Octavia, Luna, Ilian, Roan a já nevěřím, že by zabili hned tři z těchto postav v jedné epizodě". Tohle jsem napsala minulý týden a wow, The 100 mě zase jednou pěkně uzemnila, toto jsem nečekala. Jedna z nejlepších epizod a snad poprvé za celý seriál jsem si řekla, že Clarke by si zasloužila, aby se jí stalo něco hooodně nepěkného.

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

Príspevok obsahuje SPOILERY ;)

Tak toto bola zatiaľ zďaleka najlepšia časť za celý seriál. Clarke rozpráva ako jej záleží na prežití ľudskej rasy, nehľadiac na to, ktorý klan dostane ten bunker a na záver urobí tamto? Ukázala sa ako ten najväčší pokrytec pod slnkom. Jaha sa bojí, že Groundery nebudú rešpektovať konkláve, ale pritom ho nerešpektujú Skaikru. A to naozaj sú ochotní obetovať O. a Kanea? Fakt som čakala, že sa stane niečo a prežijú viacerí bojovníci a on ozaj prežil(a) len jeden... Ilianova smrť ma prekvapila, Lunina zasa potešila. Dúfala som, že O. nájde spôsob ako s ňou vybehnúť. Naozaj, naozaj začínam nenávidieť Skaikru - hlavne Clarke, ktorú som vždy mala rada, aj keď ma občas vytočila.

Yu gomplei ste odon, Roan kom Azgeda :(

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Hild

Tiez som zvedavy kto skonci. Raven ta uz to ma spocitane(teda necakam od tvorcov ze vytiahnu nejake zazracne uzdravenie, proste sa len pekne rozluci z vesmiru, pritom samozrejme posle dole na Zem liek), potom najviac mi pride na odstrel Octavia(v tomto diely sa to dalo citit ze nechce uz byt monstrum a jedina cesta je umriet), Jasper by uz tiez mohol skapat, ale mam silny pocit ze ho tvorcovia naschval nenechaju. Zvysok netusim. Co je iste je ze Belamy a Clarke preziju.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

"a že se bude muset hodně stříhat, aby to vůbec mohli dát do TV." .... Nééééééééééééé!

na příspěvěk reagoval Hild

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Parádní epizoda. Strašně se mi líbí ta tíživá atmosféra. Postavy už si uvědomují, že konec se vážně blíží, to loučení Bellamyho s Jasperem a Harper a pak Murphy s Raven bylo silné.

Trailer na příští epizodu vypadá super, ještě před vysíláním série tvůrci prozradili, že tato epizoda patří mezi nejbrutálnější, kterou natočili a že se bude muset hodně stříhat, aby to vůbec mohli dát do TV. Čekám tam ale nějaký další zvrat, podle ukázky má bojovat minimálně Octavia, Luna, Ilian, Roan a já nevěřím, že by zabili hned tři z těchto postav v jedné epizodě, ale k nějakému výraznému úmrtí ta epizoda přímo vybízí.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

A Hry sa o život sa môžu začať! To mesačné čakanie sa vyplatilo - veľmi dobrá epizóda, plná prekvapení a zvratov. Spokojnosť - začínam tušiť, kam to smeruje a ak to Jason nepokašle, naozaj nás čaká to najlepšie finále, aké sme doteraz v The 100 mali.

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

zvolsi

Viděla, moc mě to nebavilo :D. Ale tu Octavii už bud meli nechat zemrit a nebo tu scenu vubec netocit..

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Vy jste asi neviděli Revenant. Tam hlavní hrdina přežil takových pádů desítky a ještě za to dostal oscara :D

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Tjn ten pád to vypadalo jak z dvacátého patra a jak když tam není skoro žádná voda a najednou jí ukáží jak plave pomalu v moři+určitě  by jí tim mečem netrefila žádnej důleřitej orgán.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Hild

Ten bunker, na niekoľkých záberoch bolo vidno, že na stene je číslo 8, čo by mohlo značiť 8.poschodie. A to by mohlo byť veľký bunker.

Inak súhlas, dobrá epizóda, najmä s tou narážkou na Mounth Weather - dokonale to sedí :-D

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Další velmi dobrá epizoda. Jakmile Raven řekla to „Vítejte v Mounth Weather", úplně mě zamrazilo. Jinak čekala jsem, že v průběhu série najdou nějaký bunkr, jen jsem myslela, že to budou mít trochu složitější, že je bude čekat nějaká velká výprava a oni to mají skoro za rohem :-D Ale to jsou malé věci. Jinak se mi moc líbí, že se v této sérii opět řeší velká morální dilemata, ale to už k The 100 tak trochu patří.

Jsem zvědavá, kolik lidí se vlastně do toho bunkru vleze a kdo to to vůbec stihne, času moc nemají. A je to velmi zajímavé i z politického hlediska, jak vlastně budou všechny ty klany spolu fungovat, aby se navzájem všichni nepovraždili. Musí fungovat nějaký řád a zákony, je toho spousta a má to velký potenciál. Ale do konce série zbývá ještě 5 dílů, tak čekám, že se jim stejně ještě všechny plány zase rozsypou :-D

na příspěvěk reagoval tomas.malo

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

A teraz takmer mesačná pauza :/ Bolo jasné, že Clarke to vpichne sebe, škoda, že sa nedozvieme či to fungovalo - jedine ak by si Clarke vzala plameň. Žeby sa začala vojna medzi klanmi o bunker? Ktovie koľko ľudí tam dokáže prežiť.

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Jinak mám své dva velké tipy na úmrtí v této sezóně. Mám tušení, že už v příští epizodě umře Jasper. Mám ten pocit už z proma pro další díl a ta měsíční pauza, která nás pak čeká, přímo nabádá, že další díl bude končit něčím tragickým. No a další koho tipuju, je Abby na konci sezóny. Tvůrci by tam to poškození mozku nedávali, kdyby to potom nemělo větší význam. Zatím se více upozorňuje na Raven, kdežto Abby jen v náznacích. Myslím si, že jedna se z toho dostane (Raven) a druhá ne.

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

Parádna epizóda. Black rain geniálne spracovaný - vyťažili z toho viac ako som čakala. Čistá depka :D

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Naprosto parádní epizoda, líbila se mi ta tíživá atmosféra tohoto dílu, kdy byli všichni prakticky bezmocní.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

mima33

Ignoruj tú vec. Vidíš, e je to zakomplexovaná potratená a odvrhnutá vec. Proste typický sudeťácky nedokojenec

na příspěvěk reagoval mima33

Reklama

Reklama